Madártej

2009. 07. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Madártej / ahogy én készítem a mikróban/ 3 tojásfehérjét 1 kanál porcukorral felverek / egy olyan tálba amit a mikróba bele lehet tenni/, hogy  jó kemény hab legyen belőle. Mikrohullámú sütőben teszem a tálat a benne lévő habbal, 650 W-on 1 perc alatt megsütöm. Közben 7 dl tejben egy csomag Gála vanilia izű krémpudingot /főzés nélküli pudingot / habosra felverek. Egy üvegtálba öntöm, amikor egy kicsit megsűrűsödik, egy kanállal rászaggatom a habból a habgaluskákat. Egy másik csomag Gála vanilia izü krémpudingot / főzés nélküli puddingot/ ismét habosra keverek 7dl tejjel és a habgaluskákra rácsurgatom. Már lehet is fogyasztani esetleg rövid időre a hűtőbe lehet tenni, ha marad belőle még.

Jó étvágyat kivánok hozzá!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top