Megák lemeze

2008. 11. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

2004-ben indult útjára Megasztár címmel a tehetségkutató műsor. Már az első sorozat hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendett hazánkban. Az első sorozatot nézők milliói izgulták végig, melyet a nagy közönségsikerre való tekintettel további két széria követett a képernyőn, így vált mára legendássá a műsor. A Megasztár a valódi tehetségeket emelte ki kortól, nemtől, származástól függetlenül, csupán egy dolog számított, kik a legjobb előadók. Az eddigi sorozatokban mindenki megtalálhatta a maga kedvencét, akiért izgulhatott, akinek szavazhatott és drukkolhatott hétről hétre szombatonként, élőben a stúdióban a végső döntők során a Sportarénában vagy a képernyő előtt ülve.   A Legenda folytatódik! Elindul a Megasztár negyedik szériája, hogy megtudjuk ki lesz az „Év hangja” 2008-ban. Ám a válaszra még várnunk kell, de addig sem maradunk megasztáros élmények nélkül, ha végighallgatjuk a Megasztár Parádé - A legsikeresebb dalok a Legenda kezdetétől címmel megjelenő album dalait. Ezzel a lemezzel vissza tudunk tekinteni, hogyan is alakult az eddigi sorozatokban szereplő kedvenceink, a győztesek és résztvevők karrierje. A tracklista alapján is látható, hogy a műsorokban feltűnt tehetséges sztárok, művészek számtalan slágerrel gazdagították hazánk könnyűzenei életét. Az emlékek felidézésben nyújt segítséget a válogatásalbum, amelyen egy csokorba vannak gyűjtve a legnépszerűbb versenyzők legismertebb dalai.

A lemez újszerű, hiszen a korongon nem a döntőkben önállóan előadott dalokkal találkozunk, hanem műsor után különböző irányba mutató szóló karrierek legnagyobb slágereiből lehet hallgatni, együtt megtalálható mindhárom sorozat „Csillagdala”.

Dalsorrend:

Rúzsa Magdi: Aprócska blues Gáspár Laci: Hagyd meg nekem a dalt Molnár Ferenc „Caramel”: Szállok a dallal Oláh Ibolya: Hazám Varga Feri & Balássy Betty: Egy bolond százat csinál Tóth Vera: Mondd, miért pont ő? Palcsó Tomi: Megfordult a világ Bartók Eszter: Elefántos dal Pál Tamás: Szükségem van rád Szabó Eszter: Szerelemháború Torres Dani & a Veni Styx: Három az egyben Tóth Gabi: Vágyom rád Puskás Peti: Bébi Bálint Ádám & Dorina: Ez a szerelem Pápai Joci: Ne nézz így rám Bónusz dalok:

Csillagdal Ne ébressz fel!        18. Csillagokat látsz

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top