Megkerült a kisördög!

2009. 08. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Három héttel ezelőtt azt kérdeztük tőletek, hogy angyalok vagytok-e, vagy ördögök, esetleg úgy érzitek, hogy kicsit mind a kettő. Kérdésünket egy nyereményjáték követte, a szerencsések pedig már akár viselhetik is az angyalokat, vagy az ördögöket.

Az ördög ugyanis nem csak a gonoszságot szimbolizálhatja, a mi esetünkben például a csintalanságot, és azt a fajta rosszalkodást jelenti, amely megédesíti az életet, angyalaink pedig segítenek, hogy soha ne eshessünk át a ló másik oldalára. „Minden ördögben ott lakozik egy angyal, a látszólagos KONFLIKTUSOK ellenében végtelen SZIMBIOZISBAN.” Az ördögien angyali ékszerek pedig azoknak valók, akik nem riadnak vissza a játékoktól, akik szeretik megmutatni önmagukat, és fontosnak tartják, hogy egy kiegészítő ne csak divatos és szép legyen, de hordozzon különleges jelentést is. Csábítson bujaságra, vagy torkosságra, hozzon szerencsét, örömöt, adjon szerelmet, vagy éppenséggel oltalmazzon.

Nagy Tímea és Juhászné Ildikó

A Saint-n-Sinner olasz ékszerek nemesacélból és ezüstből készülnek, némelyiket megbolondítja egy aprócska 0,01 karátos brillkő. A készítők hihetetlen aprólékossággal dolgozzák ki ezeket a csodás kiegészítőket, ügyelve még a legkisebb részletekre is, például arra, hogy láncvége ördögfarokban, vagy éppen glóriában végződjön.

Egy ilyen ékszerkollekció boldog tulajdonosa most már Juhász Ildikó is, a nyertesek közül az egyetlen budapesti lakos, aki augusztus 3-án vehette át nyereményét a Király utca sétáló részén lévő üzletben. Az 50 ezer forint értékű ékszerkollekciót Nagy Tímea, az üzletvezető adta át a vidám, mosolygós hölgynek, aki elmondása szerint igazi Donna-függő, szinte a kezdetek óta tagja az oldalnak.

A további nyertesek, akik a nyereményeket postai úton vehették át: Varga Evelin, Franczúz Zsuzsanna, Baranyai Andrea, Vogl Adrienn.

Aki mellé a mostani játékban nem szegődött a szerencse, az se keseredjen el, lesz még lehetősége arra, hogy egy ilyen, már-már mitikus remekművet megkaparinthasson.

Addig is látogassatok el a www.tinati.hu, vagy a www.saint-n-sinner.hu oldalak valamelyikére, esetleg keressétek fel a fővárosi üzleteket. Az angyalok és az ördögök online és személyesen is megvásárolhatók, sőt egyedi elképzelések megvalósítására is van lehetőség, legyen az akár ördögi, akár angyali.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top