Öltözködj merészen, rúgd fel a szabályokat! 1. rész.

2009. 07. 31.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Világos, hogy az a szabály, hogy nincs szabály, de mégis, miért van az, hogy Serenán a zebracsíkos táska is megy a zöldeskék skótkockás miniszoknyához és a piros bőrdzsekihez? Mert egy magára valamit is adó divatkövető egészen biztosan nem merné megkockáztatni ezt az összeállítást!

Serena Van Der Woodsen öltözködése kicsit bohókás és őrült, érdekes egyvelege a retro és vintage ruháknak, ötvözve a klasszikus divatházak darabjaival.  Ruhatárának alapdarabja a szűk farmer és blézer vagy dzseki. Ezek mind olyanok, mintha ráöntötték, azaz rászabták volna őket, attól válnak különlegessé, hogy tökéletesen állnak neki.

 

Kifejezetten szereti a csajos ruhákat, sokszor látni bővebb, pólófazonú, retro darabokban csizmával, vagy valamilyen dögös cipővel. Egyik percben egy, az iskolai egyenruhát is stílusosan viselni tudó diáklány, a másikban pedig egy csábító nő. Ha közelebbről megnézzük a ruháit, rájövünk, hogy az összeállításokban rejlik a különlegességük, mert hasonló farmert, mellényt, dzsekit, ruhát mi is könnyedén vásárolhatunk az olyan üzletekben, mint az H&M, Zara, Mango vagy Bershka, és még sorolhatnánk. A megfelelő cipő kiválasztása azonban nagyon sokat dob a kinézeten.

 

Jenny Humprey, a legfiatalabb „betolakodó”, aki közel sem született olyan körülmények közé, mint Serena, ám ő is egyedi stílussal rendelkezik. Rajta gyakrabban látni sportosabb utcai öltözékeket, és mint a gazdag úrilányok közé került ifjonc, hamar megtanulja, hogyan lehet az utolsó divat szerint öltözködni, kevés pénzből, a nagy márkákat kerülve, és egyénien.

Serenához hasonlóan szereti a színeket, és keverni is azokat. Gyakran hord miniszoknyát vagy miniruhát valamilyen színes harisnyával, és a különböző sapkák is a névjegyévé váltak. Ő a hosszabb, általában térdig érő kabátokat részesíti előnyben. Imádja a kockásat, legyen szó bármilyen változatáról kabáton, bolerón, kardigánon vagy sapkán. Mindketten mernek kockáztatni, és szembe menni a társadalom divatról alkotott elképzelésével, ettől olyan különlegesek. Ha többet szeretnétek megtudni a sorozat sztárjairól, kövessétek rovatunkat, ahol hamarosan újabb cikkel jelentkezünk a Pletykafészek sztárjairól.

   

A cikkünkhöz kapcsolódó videót megnézheted a divat.hu oldalunkon!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top