Rossz kezdet, jobb folytatás

2008. 08. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Igazából nem foglalkozott velem, közben csak magával törődött. Nagyon csalódtam benne. Hónapokkal később egy újságban olvastam először az orgazmusról, addig még csak nem is hallottam róla. Nem írtak konkrétumokat, de az érdeklődésemet megindította, és annyit kiolvastam a sorok közül, hogy hogyan kezdjek magamon bizonyos dolgokat kipróbálni, amik addig eszembe sem jutottak. És egyre könnyebben bejött a csoda, vagyis az orgazmusom a masztitól. Ebből annyi tapasztalatra tettem szert, hogy a későbbi szexuális kapcsolataimban ez már nem volt meglepetés, és könnyebben eljutottam a csúcsra.

 

Én azok közé tartozom, akik elsősorban a csiklójukon élveznek, azt akár szájjal, akár kézzel izgatják, de ha a partnerem ügyes, akkor hüvelyi orgazmusom is van. Előjátékban nagyon szeretem a kölcsönös franciát, főleg ha a partnerem az ujjával és a szájával egyszerre tud izgatni. Ilyenkor teljesen rábízom magam, nem segítek neki, mert eléggé kiismert már.

Vannak napok, amikor kimondottan az esik jól, ha gyengéden bánik velem, de bizonyos határok között az erősebb mozdulatok is kellemesek. Ez nagyon a hangulatomtól függ. Néha az is jó, ha a párom kicsit húzza a hajam, vagy paskolja, markolássza a fenekemet, sőt ez utóbbit sokszor kimondottan kívánom.

Szeretkezés közben mindig a partneremre figyelek, nem szeretek közben gondolatban elkalandozni. Van egy titkom, amiről csak egy-két barátnőmnek mertem eddig beszélni. Nekem a legnagyobb orgazmusom a popószextől van. Ez sokkal erőteljesebb és sokkal tovább tart, mint az egyéb élvezéseim. Igazán nem tudom megmagyarázni, hogy ez mitől van, ilyenkor a lábam ujjától a fejem búbjáig mindenem zsibbad, és legalább harminc-harmincöt másodpercig is eltart. Ez a popó dolog különben nagyon nehezen jött össze. Az első alkalommal még csak a kíváncsiság hajtott. Ez akkor annyira kellemetlen volt, hogy azt mondtam, erről többet hallani sem akarok. Filmen többször is láttam ilyen szeretkezést, de már mindig csak az aktust, ezért tapasztalan voltam benne. Gusztustalannak tartottam, hogy a partnerem pénisze elég büdi lett, meg volt rajta egy kis vonalkód is. Ő viszont nagyon élvezte, és mivel szerettem, tudott rám hatni annyira, hogy újra megpróbáljuk, és a második, de főleg a harmadik alkalom már nagyon jó volt. Azután minél több lett a tapasztalatom, annál jobban élveztem én is.

Ma már tudom, hogy készülni kell rá, nemcsak lelkileg, hanem előtte ki kell mosnom magam. Én úgy szoktam, hogy a zuhanyrózsát letekerve, egy kis beöntést adok magamnak.

A mai eszemmel úgy gondolom, hogy nagy szerencsém, hogy amire a szexuális életemben szükségem volt, azt most már meg tudom valósítani, semmiről nem kell ábrándoznom. Egyszer talán jó lenne egy csoportos szex partiban is részt venni, mert ez még kimaradt az életemből, de csak azért, hogy lássam a partneremet kívülről egy másik lánnyal, ahogy élvez. Mintha egy filmen nézném őt.

A sorozat többi része:

$$1059$$

$$1018$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top