Sminkiskola 21. – Az érzéki smink

2009. 01. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az érzéki smink elkészítése csupán két-három percet vesz igénybe, így a notórius elalvóknak és azoknak sem okozhat gondot reggelente elkészíteni, akik nem kívánnak a sminkelés miatt korábban kelni.

Semmi másra nincs szükségünk ezen univerzális smink elkészítéséhez, mint fekete szemceruzára, szemhéjecsetre a felvitelhez, fekete szempillaspirálra és hidratáló ajakbalzsamra. Első lépésként húzzuk ki a szem belső peremét fekete szemceruzával alul és felül egyaránt. Ezt a mozdulatsort azért nem árt gyakorolni mielőtt tényleg csak néhány percet szánunk rá, nehogy végül azért késsünk el a munkából, mert többször le kell mosni a félresikerült vonalat.
Ha kihúztuk a belső peremet hunyjuk le és szorítsuk össze szemeinket néhányszor. Ezzel a módszerrel a szemceruza „rendetlenül”, véletlenszerűen elkenődik a szempillák vonalán kívül is – füstös hatást keltve. A hatás fokozása érdekében szemhéjecsettel – vagy az ujjhegyeinkkel – kenjük el a csíkot.

Utolsó simításként fessük ki pilláinkat fekete szempillaspirállal, majd hidratáljuk szánkat ajakbalzsammal. Ez a smink szinte mindenkinek jól áll.

Kapcsolódó anyagok:

$$1787$$

$$1835$$

$$1849$$

$$1866$$

$$1978$$

$$1982$$

$$2076$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top