Hozzávalók: Tészta : 400 g liszt, 200 g cukor, 200 g margarin, 2 tojás, 1 sütőpor. Krém : 1 liter tej, 2 db. vaníliás puding, 8 kanál cukor, 2 pohár tejföl, 1 pohár joghurt, sárgabarack darabok.
A tésztához valókat összedolgozzuk (összegyúrjuk) és a tepsibe helyezzük. 1 liter tejben megfőzzük a 2 vaníliás pudingot a 8 kanál cukorral, majd a langyos pudinghoz hozzáadjuk a 2 pohár tejfölt és a joghurtot. Ráöntjük a tésztára, majd sárgabarackokkal kirakjuk. 200 C fokon 50 percig sütjük.
Fél liter baracklében 2 zselatint megfőzünk és a kisült kalácsra öntjük. Hidegen szeleteljük. (Nagyobb tepsibe ajánlatos sütni.) Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Keller Mónikának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.