Zimány Linda Moszkvába költözik

2011. 06. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A fiatal modell a hírek szerint óriási döntésre szánta el magát, ugyanis az egyik bulvárlapnak azt nyilatkozta, bárhova követné szerelmét, a legdrágább magyar focistát, Dzsudzsák Balázst.

A fiatal és tehetséges focista Dzsudzsák nehéz időszakon van túl, hiszen egész karrierjét meghatározó döntést kellett meghoznia napokban. Mivel a focista holland élcsapathoz kötődő szerződése lejárt, így nagy kérdés volt, a sok ajánlat közül melyiket fogadja majd el. A hírek szerint még a legnagyobb klubcsapatok is érdeklődtek utána, ő mégis az orosz bajnokságban az erős középmezőnyt képviselő dagesztáni klubcsapatot választotta, amivel magyar rajongói többségének nagy csalódást okozott, barátnője  azonban cseppet sincs elkeseredve.

Linda elmondása szerint még nem járt Moszkvában, de szívesen párja után megy, amint befejezte az egyetemet, ahol egy tantárgya még hátra van. Reméli, hogy könnyen be tud majd illeszkedni az új közegbe, ahol akár tanulmányait is szívesen folytatná egy nemzetközi képzés keretein belül.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top