Vendégváró

2009. 10. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók egy személyre: 2 db kacsatojás nagyságú burgonya, 2 szelet tarja, fűszerek, liszt, só, sajt, ketchup, mustár, szalonna.

A burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk. A tarjaszeleteket jól kiklopfoljuk, enyhén besózzuk, egy tálkába 1 bögre lisztet szitálunk, mindenféle-fajta fűszert a lisztbe elkeverünk. Ebbe a fűszeres lisztbe beleforgatjuk a tarjaszeleteket, majd vékonyan mustárral megkenjük.

A hússzelet közepébe helyezzük a megpucolt burgonyát, hústűvel összefogjuk, tetejére szalonnacsíkot és sajtot helyezünk. Enyhén meglocsoljuk ketchuppal. Sütőbe tesszük, fél óra múlva lehet felszolgálni a vendégeknek.

Köretnek párolt zöldségfélék (kukorica, borsó, sárgarépa, brokkoli) ajánlatosak. Próbáljátok ki, a legközelebbi vendéglátásnál, vendégeitek nem fognak csalódni. Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Sepsi Szilviának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top