HáziPatika.com - minden benne van az egészségről!

2009. 08. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mert hiteles... A sok ezer oldalnyi tartalmunk információnak, adatainak megbízhatóságát egészségügyi szakemberek közreműködése és folyamatos szakmai kontrollja biztosítja. Hiszünk abban, hogy mindenkinek egyaránt joga van az egészséghez, és az azt érintő információkhoz is, ezért portálunk mindig az akadémikus orvosláshoz igazodik, ugyanakkor közérthető marad. A pozitív életszemlélet nagy mértékben hozzájárul a testi és a lelki egészséghez, mi pedig ebben elfogulatlan, kiegyensúlyozott tájékoztatással segítünk mindenkit.

Mert tartalmas... Az idelátogatók friss és érdekes információkhoz juthatnak, legyen szó akár a közel háromezer cikkről, akár a több mint negyven kiemelt témáról. Ki ne szeretné tudását vagy rizikófaktorait tesztelni? Ebben pedig harmincnál is több teszt, és kéttucatnyi kalkulátor segít. A friss hírek vagy a nemzetközi kitekintők segítségével pedig az egészségügy aktuális, legfrissebb információi is elérhetőek egy kattintással!

Mert sokrétű... Gyakran van szükségünk valamilyen egészségügyi adatra, címre, netán gyógyszerre. Ezeket és még sok minden mást is könnyen megkereshetnek a portál adatbázisaiban a látogatók, de a fórumokon, blogokon egymással is megoszthatják a legfontosabb tudnivalókat. A mindennapi egészségvédelemhez érdekes interaktív szolgáltatások, például on-line vérnyomás- és vércukornapló, vagy éppen fogyókúra-progam járulnak hozzá. A HáziPatika.com rengeteg hasznos és érdekes tartalma mellett a portál webáruházában a látogatók kosárba is tehetik az egészséget.

Mert segítőkész... Ha az egészségünk a téma, tucatnyi kérdés jut eszünkbe a legapróbb problémákról is. Lehet, hogy már a válasz is megtalálható a több ezer gyakran feltett kérdés között a HáziPatika.com oldalain, de ha nem, akkor is van hová fordulni: közel hatvan szakértőnek, orvosnak lehet feltenni őket. Az elmúlt években ezt negyvenezer alkalommal meg is tették az olvasók!

Tényleg minden benne van az egészségről - győződjön meg Ön is róla a HáziPatika.com oldalain!

www.hazipatika.com



Szerző

donna.hu



Scroll to Top