Boldog születésnapot a Halaknak!

2010. 02. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Téged az érzések irányítanak, nem a racionalitás. Vitalitásod kifinomult. Sokféle irányban vagy érzékeny, reagábilis. Önmagadat is sokféleképpen tudod „kínálni”.

Olyan tudsz lenni, mint a víz, ami mindenhová szabadon befolyik, és felveszi bárminek az alakját, vagyis rendkívüli módon tudsz alkalmazkodni, és legalább olyan nehéz is megfogni téged, mint a Napjegyed szimbólumát, a halakat, amelyek összefonódnak, de szüntelenül ellentétes irányba szeretnének úszni.

Ingerszegény állapotban tartósan ernyedt vagy. /Önmagadat nem vagy képes ösztönözni/.

Kondíciódat ritmikus gimnasztikával könnyen tudod javítani. Ennek a folyamatnak igen lényeges eleme, hogy a feszültség-elengedés ritmusa összhangba kerül lelki ritmusoddal.

Két dolog hat nagyon rád: az egyik az "emberek" általában véve, a másik a tulajdon titkos éned. Látszólag befolyásolható vagy, de ez csak a látszat. Egyáltalán nem vagy olyan gyenge, mint amilyennek mutatod magad. Inkább változékony, és kiismerhetetlen.

Mindig jókedvű szeretnél lenni, talán ez az oka annak, hogy a problémák elől inkább elmenekülsz.

Uralkodó bolygód, a Neptun, az érzelmek planétája is. Együtt tudsz érezni a szenvedőkkel, az üldözöttekkel. A megértés, a törekvés nálad hangulat kérdése.

Mindenbe bele tudod vinni a fantáziádat, az érzékenységedet. A szélsőség gyakori az életedben. A szokásokat, szemléletmódokat el tudod sajátítani, de nem tudsz ebben megszilárdulni, nem tudsz azonosulni, mert legerősebb adottságod a belső nyugtalanság. Vagyis nagyon jól tudsz alkalmazkodni, hozzárendeződni, hozzáidomulni másokhoz. Ezért könnyű veled kijönni, alkalmazkodó és beleegyező vagy, kivéve, ha ellenkeznek veled, mert olyankor nagyon makacs tudsz lenni. Nem szereted, ha valaki rád akaszkodik, de te sem szeretsz mások terhére lenni. Valamilyen normalitásra törekszel a társasági dologban és szereted kiegyenlíteni az „adni-venni” dolgokat, úgy, hogy senkinek se legyél az adósa.

Művészi hajlamaid vannak, vagy alkotóként, vagy művészet élvezőként, és habár erős érzéked van az üzleti dolgok iránt, inkább művészi szabadfoglalkozású szellemi hivatást választasz.

Orvos, lelkész, író, énekes vagy zenész, ezek a pályák inkább érdekelnek, mint ahol versengeni kell.

A létért való küzdelem valószínűleg igen könnyű a számodra és örökölt biztosítással, vagy a pénz biztos beáramlásával ellátva anyagilag általában jól ellátott életed van. Különösen fogékony vagy a zenére, és valószínűleg jól játszol hangszeren vagy énekelsz, minden esetre az opera vagy koncert a barátaid közé tartoznak Ritkán teszel valamit tapintatlanul vagy rossz modorban, vagy ritkán mondasz helytelen dolgot.

Különösen hízelgő vagy a beszédben és szereted a hízelgést. Nagy adag önbecsülés van benned és szereted érezni, ha mások elismernek téged. Ez azért van, mert magabiztos és harsány társalgási modorod ellenére valójában nagyon bizonytalan vagy, nem vagy biztos magadban, ezért szeretsz jó dolgokat hallani magadról, amiért igen hálás tudsz lenni.

Hűséges barát vagy, és hűséges barátokat gyűjtesz magad köré. A szerelemben odaadó vagy, habár túlságosan érzékeny természeted miatt zavarok keletkezhetnek érzelmi életedben.

Uralkodhat rajtad a szerelem, de sosem a harag, vagy bármiféle fegyelem, mert ellenszegülsz és elszaladsz mindenfajta fegyelem elől, ha úgy gondolod, hogy bárki megpróbál uralkodni rajtad.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top