A 2008-as Mellesleg játék

2009. 03. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A regisztrált tagok több mint 10 %-át mozdította meg a játék. Véleményeket írtak, beszéltek róla olyannyira, hogy külön faliújságot készítettünk a játékhoz hozzászólni kívánóknak, ami a játék lezárása után is fennmaradt. Rendkívül aktívak voltak a résztvevők, körlevelekben buzdították a többieket, hogy rájuk szavazzanak.

A pályázók őszintén, leplezetlenül leírták történeteiket, amelyek között voltak szívszorító és valóban komoly esztétikai problémákkal küzdő lány-asszony sorsok. Nem volt hálás feladat folyamatosan szűkíteni a kört, jó lett volna, ha mindenkinek adhattunk volna egy ajándék plasztikai műtétet – ám ez sajnos irreális kívánság volt. A 3000 jelentkező a szavazatok alapján arra a 100 pályázóra fogyott, akivel személyesen is beszéltünk. Ezt követően ismét nehéz feladat hárult a 4-5 fős zsűrire. Tudtuk, hogy az a száz ember, akivel találkoztunk, mind reménykedik – hátha sikerül bejutniuk a döntősök közé. Ennek ellenére is kénytelenek voltunk kiválasztani azt a Top 20-at, akik részt vettek a nyilvános eredményhirdetésen.

Öröm volt látni, hogy ennyire érdeklődtök egymás sorsa iránt, lelkesen szavaztok, írtok és igazi társasági életet folytattok a Donnán! Sajnos, a verseny alatt néhány versenyzővel szemben felmerült a csalás gyanúja, például álnéven regisztráltak és szavazgattak saját magukra, őket gyorsan leleplezték a szervezők és kizárták a játékból.

A játék több mint sikeres volt! Így az Aesthetica Orvosi Központtal közösen úgy döntöttünk, hogy ezt a játékot megismételjük. Ma már 134.000 regisztrált hölgytagunk van, tehát számítunk arra, hogy nagyon-nagyon sokan fogtok ismét jelentkezni – sőt kérjük is, hogy tegyetek így! Hiszen soha nem lehet tudni, hátha éppen Te nyersz!

Kapcsolódó anyagok:

$$2843$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top