A válogatás első napja

2009. 03. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
dr. László Gyula minden kérdésre válaszol.

Az Aesthetica halljában a lányok izgatottan várják, hogy sorra kerüljenek. Mindegyikük időpontra érkezett, nem kell sokat várniuk. Először dr. László Gyula plasztikai sebésszel találkoznak, aki meghallgatja milyen fajta műtétet képzeltek el maguknak, aztán az orvos is elmondja véleményét, elmagyarázza, milyen típusú műtétet javasol és miért pont azt.  A lányok kipróbálhatják a különböző méretű implantátumokat, persze csak a melltartóba rejtve, de ennyi is elég ahhoz, hogy lássák a különbséget.

Bódás Tímea a TOP 100 elején.

Elsők között Bódás Tímea érkezik, aki a 100 bejutó közül is a legtöbb szavazatot kapta. A bájos 28 éves lány még nem találta meg a párját, pici mellei miatt nagyon gátlásos, úgy érzi, egy nagyobb cicitől magabiztosabb lenne, és könnyebben rátalálna a szerelem is. Tímea elmeséli, hogy nem kampányolt erőszakosan, talán ezzel nyerte el sokak szimpátiáját.

Az oroszlányi Frankó Zsuzsa – szemmel láthatóan nem izgul (csak egy kicsit) –, mosolyogva meséli: ő nagyobb melleket szeretne, és egyforma méretűeket. Tavaly későn kapott észbe, és lecsúszott a játékról.

Tünde három kicsi gyerek anyukája.

A esztétikai szemrevételezés után a versenyzőkre a zsűrivel való találkozás vár. A lányokkal Szalai Anita az Aesthetica tanácsadónője, Kiss Lilla marketinges, és Pap Lilla a Donna képviselője beszélget. Az objektivitás érdekében két fiút is meghívtunk a zsűribe: Szeifert Zsolt Dj, és Csépai Gábor a Jóban rosszban Pintér Olivérje képviseli a pasikat. Első ránézésre nem is értik, mit keres itt ennyi csinos nő. Aztán a beszélgetés során számtalan sorsra fény derül, és az őszinte vallomások meggyőzik a fiúkat is arról, hogy a nőiesség egyik fő szimbóluma – a mell és annak formája –, mennyire meghatározza a boldogságunkat, magabiztosságunkat.

A zsűri, aki nem harap, de nagyon kíváncsi

Dági Béláné Ilona elmeséli nekünk, hogy tavaly is jelentkezett a Mellesleg játékra, ugyanis nemrégiben találta meg önmagát, negyvenkét évesen, első unokájára várva(!) szeretne újra nőies és vonzó lenni.  Ilona szerint a Donna is segít neki ebben: egy nagy baráti kör alakult körülötte itt az oldalon, akikkel találkoznak személyesen is, a tőlük kapott pozitív visszajelzések megerősítik abban, hogy jó úton jár.

Papp Gáborné Kati a mosolygós tanítónéni.

A versenyzők közül többen ismerősként köszöntik egymást: Emília, Tünde és Kati, a Mellesleg játék faliújságján már többször „összefutottak”. A harminc éves Kati úgy érzi, két gyerek születése után, itt az idő, hogy egy kicsit magával is foglalkozzon. A vidám szolnoki tanítónő szeretné ha mellei kisebbek lennének, és nem bánja azt sem, ha a férfiak ezután nem a dekoltázsát nézik majd meg először.

A lányokkal beszélgetve kiderült, többen már tavaly is neveztek a versenyre, ők rutinosak, jól tudják hogyan kell kampányolni, ismerősként érkeznek a megmérettetésre. Többen annyira elszántak, hogy ha esetleg nem ők nyerik a versenyt, akkor is rászánják magukat egy plasztikai műtétre.

A mai napon a versenyzők negyedével találkoztunk, reméljük, közülük mindenki bizakodva és elégedetten indult haza a márciusi napsütésben. A verseny hétfő reggel folytatódik...



Szerző

donna.hu



Scroll to Top