Búcsú a kilóktól

2009. 07. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ami gyors eredményt hozhat, az a SLIMLINE®. E fogyást elősegítő hatékony komplex program a csomagban található étrend-kiegészítő kapszulából áll, ami mellé hasznos programfüzet tartozik tornagyakorlatokkal és 21 napos étrendprogrammal.

A kettő szorosan összefügg egymással, hiszen a kapszulák gondosan összeválogatott összetevői segítik a kilók leolvadását, és megelőzik a  diéták során keletkező esetleges vitaminhiányt. Mindezt kiegészíti a füzetben található testgyakorlat program, amely szükséges eleme minden fogyókúrának. Ez a komplex program nem jelent megterhelést a szervezetnek, mert a fogyást nem koplalással érjük el.

A SLIMLINE® étrend program megadja 21 napra, hogy mit tanácsos enni, a kapszula segít a gonosz kilók távozásában, a speciális tornagyakorlatok pedig biztosítják a megfelelő testmozgást a fogyókúra idejére. A kapszula szedése, a gyakorlatok elvégzése és a diéta betartása esetén 3-6 kg-ot lefogyhatunk. Amennyiben több kilótól szeretnénk megszabadulni, megismételhetjük a kúrát 1-2 hetes szünet beiktatásával a kívánt testtömeg eléréséig.

Ahhoz, hogy eredményes legyen fogyókúránk, elsősorban elhatározás kell. Ha betartjuk a SLIMLINE®-ban meghatározott étrendet és mozgásgyakorlatokat, mellette pedig rendszeresen szedjük az étrend-kiegészítő kapszulát, akkor biztosak lehetünk benne, hogy 21 nap után lényegesen kevesebbet mutat mérlegünk mutatója. (x)

További információ és rendelés itt!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top