Diós banánpuding

2009. 07. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók:     -2-3 marék pirított, kissé összetört dió (mozsárban vagy géppel), -6-7 érett banán, -2 őszibarack, -méz, mazsola, citromhéj, propoliszcseppek ízlés szerint -víz.

A hozzávalókat krémes állagúra turmixoljuk össze, kis tálkákban tálaljuk. Tetejüket gyümölcsdarabkákkal díszíthetjük. Jó étvágyat!

A banánt zölden hozzák be az országba, és mesterségesen érlelik. Nem tartozik a számunkra legegészségesebb gyümölcsök közé, ahogy egy déligyümölcs sem, de hasznos anyagokat is tartalmaz. Igen ritkán érdemes csak fogyasztani, például egy esős napért kárpótolva magunkat, vagy nehéz fizikai munka és sportolás után.

Köszönjük szépen Viola Zsuzsának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top