Donnák bálja

2009. 09. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A bál 2009. október 17.-én lesz Balassagyarmaton a lakodalmas és Rendezvényházban. A belépőjegy 3500 ft/fő, amely tartalmazza a terem költségét, korlátlan étel és italfogyasztást és egy kis ajándékot a résztvevőknek amiért eljöttek. A bál napján délután 14 -17 óráig lenne a vendégfogadás és 17 órától a mulatság hajnalig.

 

 Kovács Rita, a bál szervezője

Hogyan is jutott eszünkbe a bál ötlete?
Nos, a mai világba szerintem elengedhetetlen a jó emberi kapcsolat és kapcsolattartás. Ezért szerintem ebben egy ilyen találkozó sokat segíthet és a Tagok is találkozhatnak egymással. Más megmozdulás ami ilyen nagy lenne, még nem igazán volt részünkről, bár most gondolkodunk egy Volán-bálon. Iskolákban szívesen segédkeztem kisebb rendezvényeken mint pl.: szallagavatók, több napos rendezvények stb.   Én Donna tag vagyok, és azok a barátok, ismerősök akiknek meséltem az oldalról, szívesen támogatják és segítik ezt az ötletet.

A bálra 200-250 fő jelentkezését várjuk, természetesen nem kötelező egyedül jönni, mert már kérdezték, hogy férjek is jöhetnek e, részemről ennek semmi akadálya.

A program: 14-17 óráig svédasztalos vendégfogadás - fényképezkedési lehetőséggel 17 órától bál hajnalig 20-21 óra között vacsora Éjfél körül tombola  (250 Ft, amely a jegyekkel együtt vehető meg) Hajnalban 3-4 óra között reggeli Ezeken kívül pedig sok-sok jókedv, vidámság, mulatság és beszélgetések. A bálról természetesen készül DVD és fénykép is.

A jegyeket természetesen elővételbe  tudják megvenni, amihez a címet e-mailben egyeztetjük és a címeket harmadik félnek nem adjuk ki!

E-mail cimem: orchide@postafiok.hu  vagy  linus18@citromail.hu De megtalálhattok az oldalon és ott is tudunk egyeztetni.   Szeretettel várunk mindenkit!!

Kovács Rita – szervező



Szerző

donna.hu



Scroll to Top