Fülmustra

2009. 11. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ahogyan ujjlenyomatunk, tekintetünk, ugyanúgy a fülünk is egyedi, mindenkinél más és más, nincs két egyforma fülű ember. Talán kevesen tudják, hogy az ujjlenyomat felfedezése előtt a füleket használták a bűnözők megkülönböztetéséhez.

Ma már a fül lenyomatának túl sok hasznát nem vehetnénk a bűnüldözésben, hiszen a legritkább esetben hagyjuk bárhol a fül-lenyomatunkat, ámbár ki tudja? Ám mégis sok következtetést vonhatunk le a fülek alakjából, de természetesen csupán erre hivatkozni badarság lenne.

A kínaiak megfigyelték, hogy a férfiaknál a bal fül az apával való kapcsolatunkat, míg a jobb fülünk az édesanyával való kapcsolatunkat mutatja, hölgyek esetében ez pontosan fordítva van. Ha valakinek nagyon rosszul formált a füle, akkor arra következtethetünk ebből, hogy nem volt felhőtlen gyermekkora.

Fülünk is árulkodik az intelligenciánkról: minél magasabban van a fülünk, minél közelebb helyezkedik el a fülünk felső csücske a szemöldökünkhöz, annál intelligensebbek vagyunk.

Az ideális fül eléggé nagy, a szemöldöktől az orrunk aljáig húzódik, rásimul a fejünkre, jó formája van, s a fülünk színe valamivel világosabb, mint arcunk színe. Ha ilyen füled van, akkor nagyon szerencsés vagy, okos, és szerény.

Ha a füled legfelsőbb pontja esetleg magasabban helyezkedik el, mint a szemöldököd, akkor kiemelkedő intellektussal rendelkezel, és az életben jelentős rangot érhetsz el. Hátránya ennek a fül-állásnak, hogy ilyen füllel a saját utadat járod, és sokszor nem tudsz tekintettel lenni másokra.

Ideális esetben mindkét fülünk egy magasságban helyezkedik el. Ha ez feltűnően mást mutat, akkor sajnos a gyermekkorod bizonytalan volt, és valószínűleg szenvedtél a szüleid miatt. Ha a füled nagy, és rásimul a fejedre, halvány színű, és jó alakú, ezek azt mutatják, hogy nagyon jól tudtál alkalmazkodni az esetleges gyermekkori nehézségekhez, és az onnan hozott tapasztalatokat jól tudod majd használni arra, hogy előbbre juss.

A fül „tanulmányozásánál a fülcimpa szintén nagyon fontos, sokat árul el tulajdonosa jelleméről. A legjobb és legszerencsésebb a nagy, lekerekített és húsos fülcimpa. Ha a tied ilyen nemcsak okos és jó képességű, de spirituálisan is fejlett vagy. Ha nagy a fülcimpád az azt is jelzi, hogy magas pozíciót érhetsz el az életben.  A nagy fülcimpa a megfigyelők szerint hosszú életet is jelöl. Talán te is láttad már, hogy nagyon idős embereknek nagyon nagy fülcimpájuk van.

Nem kedvező jel, ha a fülnyílásból vagy magából a fülkagylóból szőrök nőnek ki. A jól látható szőr megfosztja értékétől a füled erős pontjait, arra utal, hogy tehetségedet nem jól használod ki.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top