Újra első randi (x)

2009. 11. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

1. fejezet.



Ezúttal nem csak önmagamat akartam megújítani, igazán nagy változást akartam. Eldöntöttem tehát, hogy a környezetem megújításával, a lakásfelújítással kezdem! Rájöttem ugyanis, azzal, hogy véget ért a kapcsolatom, nemcsak a társamat veszítettem el, hanem szegényebb lettem néhány lakberendezési tárggyal is. Amiket elvitt, imádtam, amiket itt hagyott, utáltam. Utáltam, mert régi volt és kopott, és utáltam, mert rá emlékeztetett. Feltérképeztem hát, hogy mire is van szükség. Festés, mázolás, burkolás, és még néhány apróság, majd tárcsáztam a mesteremberek telefonszámát.



Míg a szakemberek a lakásom szépítésén dolgoztak, én azzal voltam elfoglalva, hogy tartalommal töltsem meg kis fészkemet. Belevetettem hát magam az új, trendi és szexi cuccok felkutatásába. Megvettem a legújabb lakberendezési és design lapokat, és kiderítettem mitől döglik a légy. Tudni akartam, hogy mi a divat, mi a vagány, mivel kell rendelkeznie egy magamfajta 21. századi szinglinek, aki azért hosszútávon párkapcsolatra vágyik.












A listám hosszú volt, de szépen lassan gyülekeztek kis garzonomban a híres tervezők nevével fémjelzett, menő dizájn tárgyak. Vettem új fotelt, függönyt, lámpát, vázát és párnát, plusz még néhány kiegészítőt. Hamar ráeszméltem azonban, hogy néhány háztartási gépre is szükségem lesz. A szakításkor egykori párom természetesen magával vitte azokat a gépeket, amelyeket ő vásárolt közös háztartásunkba. Mivel sok minden más mellett saját mosógépem sem volt, nekiláttam megkeresni a tökéleteset, amelyikbe nyugodt szívvel teszem bele a ruháimat. Nem volt egyszerű feladat, hiszen a fürdőszobám meglehetősen kicsi. Hamar egyértelművé vált, hogy a hagyományos méretű, elöltöltős mosógép nem fér el nálam. Addig-addig keresgéltem azonban, míg meg nem találtam a legideálisabbat, egy Electrolux kompakt mosógép személyében. Alaposan áttanulmányoztam a készülék tulajdonságait, programválasztékát és rájöttem, hogy nem kell lemondanom sem a kényelemről, sem az extra funkciókról, azért mert kisebbet keresek, mint az átlag. Meglepődve álltam a mosógép előtt és rájöttem, hogy nem a méret a lényeg! Ebben az apró masinában minden benne van, amire csak szükségem lehet. Kímélő programok az extra mód féltett gönceimnek, szuperöblítés és gyorsprogram, persze a megszokott programok mellett. Praktikus kompaktom pedig mindössze negyed négyzetméternyi helyet foglal el szép fürdőszobámból, és nem kevesebb, mint egy nélkülözhetetlen darab megújulni látszó életemben.












Miközben zajlott a felújítás, nem tettem parkoló pályára a párkeresést sem. Feljelentkeztem egy társkereső oldalra, és vártam, hogy fehér lovon érkező szőke hercegem rám találjon. Válogattam kedvem szerint, úgy éreztem, még nem vagyok kész egy új kapcsolatra… Vagy mégis?



Erről a következő héten beszámolok, egyszerre elég ennyi belőlem.



SzingliXXI voltam, aki hisz benne, hogy lemondások nélkül is megtalálja a tökéleteset, legyen szó mosógépről vagy pasiról.



A méret a lényeg? Döntsd el és nyerj! Klikk ide!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top