Fürdőruha - para

2009. 07. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az első és legfontosabb: korodnak, alakodnak és egyéniségednek megfelelőt válassz! Ezek közül ahhoz igyekszünk most tanácsot adni, hogy milyen alakhoz milyen típust válassz.

Ha komoly sportolói múlttal büszkélkedhetsz, akkor alighanem szembe kell nézned a széles váll és hát problémájával. Mindenképp kerüld a pánt nélküli fölsőket, inkább válassz nyakbakötőset.

Ha nagy a melled szintén nem ajánlott a pántnélküli, válassz olyat, ami jól tart, ez nem csak az esztétika miatt fontos, de az egészség is így kívánja. Bikiniben a nyakbakötős, alul megvastagított fazonok állnak jól neked. Ha egyrésze, akkor semmiképp ne a hátul nagyon nyitottat válaszd, mert az nem tart olyan jól.

Széles csípőjűek számára azt szokták tanácsolni, hogy a sortos verziókat részesítsék előnyben, de ehelyett mi inkább azt mondjuk, hogy olyan egyrészest vegyenek, mely mélyen dekoltált, így eltereli a figyelmet. Lapos hassal megáldott széles csípőjű hölgyek viselhetnek csípő alsót is.

Idén alighanem a kis mellű hölgyek a legszerencsésebbek, hiszen visszajöttek a retro bikinik, melyek pántnélküliek, vagy középen kell őket megkötni. Ezek a fazonok leginkább a kis mellen mutatnak, ráadásul kicsit erősítenek is. Válassz bátran push-up melltartót is!

Ha úgy gondolod, hogy túl fiús az alakod, akkor vegyél francia bugyis alsót – nőiesebb formákat kölcsönöz -, ne félj a nagy mintáktól és mindenképp push-up – ot válassz!

Túl rövid derék esetén előnyös az övvel díszített kétrészes, vagy a derék vonalát vízszintes csíkkal vagy mintával kiemelő egyrészes. Nem ajánlott az egyszínű vagy hosszában csíkos egyrészes, illetve a tanga.

Telt alakra inkább egyrészest válassz, mely oldalt sötét betéttel tarkított, az többi része pedig egyszínű! Akár egyrészes, akár kétrészes mindenképp legyen széles vállpántú, de inkább legyen egyrészes, a bikini előnytelen.

Ha azon kevesek táborába tartozol, akik úgy érzik, hogy az alakjuk szinte tökéletes – és valóban szerencsés is vagy – akkor kísérletezz bátran! Extrém formák és minták, és ami csak belefér, csupán az egyéniséged szabhat határt.

Ha megvetted álmaid fürdőruciját, de az alakoddal nem vagy teljesen elégedett, próbáld ki a SlimLine háromhetes karcsúsító programját! Hosszú még a nyár, hozd a legjobb formád!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top