Mozgás.Info TV – 001

2009. 07. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Július 16 és 26 között rendezik meg a nem olimpiai sportok világjátékát. Ezen a nemzetközi rendezvényen Vajda Zoltán is részt vesz, mint testépítő. Zé szerint a fogyáshoz rengeteg munka és odafigyelés szükséges, túl ezen pedig a táplálék kiegészítés is külön figyelmet igényel. A többtucatnyi diéta között érdemes mindenkinek megtalálnia, esetenként kifejlesztenie a hozzá szóló módszert.

Magyarország egyik legjobb gerinctrénere Almási Csilla, aki a komoly üzleti életet hagyta el a gerincvédelem és –prevenció, valamint a jóga kedvéért. Állítása szerint a jóga és a Body and Mind órák - az „intelligens alakformálás” jegyében - kifejezetten szépen tudja alakítani a testet. Kedvenc gyakorlata a létező legnehezebb, ám leghatásosabb hasizomgyakorlat, amelyet hatásosan szemléltet(tet) is…

A fittness és wellness iránya egyértelműen megy el a Body and Mind vonalak irányába – állítja Hídvégi Andrea, a Meditatív Aerotréning (MAT) Akadémia kitalálója és működtetője. Kedvenc tévhite: utálja, ha a fittnes területén belül túl sokat foglalkoznak a külsőségekkel. A váltást ugyanis belülről kell elkezdeni – lelkileg és testileg egyaránt karban kell tartanunk magunkat ahhoz, hogy a blokkolt energiákat feloldva képesek legyünk a várt eredményt elérni.

A videóból továbbá az is kiderül, melyek azok az étrend kiegészítők, amiket érdemes kipróbálni, majd rendszeresen használni.

Nézd meg a videót!

$$v121261$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top