Összhangban

2009. 08. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Dacára annak, hogy nem egy esetben pusztán egy papírnak tartják a házassági fogadalmat, sokan komolyan tartanak az elköteleződéstől. Tény, hogy saját családi hátterünkből hozzuk magunkkal a házassághoz való attitűdöt, általánosságban viszont elmondható, hogy a nők esetében előbb jön el az igény mind az együttélésre, mind a gyermekvállalásra.

 

A gyerekvállalás nemcsak komoly felelősség, de egy életre szóló elköteleződés és döntés is, ahol baj, ha nem mind a két fél várja a babát. Mi történik akkor, ha csak úgy „becsúszik”? Sok esetben lehet, hogy a férfi a felelősségteljesebb, amikor nem akarja a bébit. Nem feltétlenül önzésből, sem kényelemből. A nők ugyanis a legtöbb esetben érzelmi alapokon hoznak döntést, ám nem biztos, hogy racionálisan.

 

A gyerek sokszor záloga egy párkapcsolatnak, ebből pedig – bár nem szeretik hallani, de - a nők is jócskán kiveszik a részüket. Manapság nem nagyon divat a gyerek fejével és szempontjaiból gondolkodni annak ellenére, hogy ez az, ami komolyan meghatározza a gyermekünk érzelmi fejlődését. Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket boncolgat Tari Annamária a Párbaj utolsó adásában.

Nézd meg a videót!

$$v43295$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top