Vigyázz, mit nyomsz!

2009. 07. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Egyrészt, mert üvölt róla, hogy megismerkedtünk a pohár fenekével – a pasik háta lehet, hogy itt-ott szőrös, de nem tollas -, másrészt pedig a túlzott érzelmi kitörések a legtöbb esetben taszítják őket.

Ellenben a „férfi szívéhez a hasán keresztül vezet…” mondást nyugodtan megtoldhatjuk egy „illetve még egy kicsivel alatta is található egy bekötőút…” kezdetűvel. Tehát ömlengős, nyáladzós SMS-ek NEM, de pikáns, fantáziát megmozgató üzenetek BÁRMIKOR! Sőt! Minél váratlanabb helyzetekben és időpontokban, annál jobb!

Vigyázat! Ingoványos talaj! Bár egy-egy ledér üzenet valóban felrázhatja a kapcsolatot, fontos elmondanunk, hogy csak akkor érdemes próbálkozni ezzel, ha van már mit felrázni! Vagyis, ha már van kapcsolat. Az első néhány hétben, hónapban semmi szükség nincs rá, hogy előhozzuk énünk rejtett, romlott bugyrait, ugyanis – ha a dolog tényleg igazi -, ilyenkor a feszültség még magától is a csúcsra járatja magát (a legszerencsésebb esetben a szó minden értelmében).

A vízválasztó harmadik hónap - A Donna nem reprezentatív felmérése szerint nagyjából a harmadik hónap eltelte után jut a kapcsolat egy kissé lassabb folyású mederbe. Ha jól taktikáztunk az első néhány héten még fenn tudtuk tartani azt a huzavonát, ami megédesíti az ismerkedés pillanatait, így mind mi, mind a Férfi rengeteget szenvedett saját béklyóba kötött vágyaitól. Mikor végre teret engedtünk ezeknek, és együtt töltöttünk az első, reményeink szerint romantikus és szenvedélyes első éjszakát, megváltoznak a dolgok. Szépen lassan peregnek az idő apró, láthatatlan homokszemcséi, és egyszer csak ott találjuk magunkat a naptár fölött, és megállapítjuk, hogy már 3 egész hónapja együtt járunk. A legtöbb párnál ilyenkor kezdenek el lanyhulni a hétköznapok, tünedező félben van a varázs, itt az ideje tenni valamit.

Mikortól igen és meddig nem? - Ilyenkor egy-egy pikáns, buja éjszakára ösztönző 160 karakteres üzenet kicset érhet. A lényeg azonban itt is az arany középút. Nem kell virtuális prostit varázsolnunk magunkból, főként ha amúgy sem vagyunk azok, elég egy „volt egy szabad félórám, beugrottam a kedvenc fehérneműsömhöz,és találtam egy fantasztikus szettet…” SMS is. Teli találat, főleg ha egy tárgyalás kellős közepén „pittyen” a kedves telefonja. Egy ilyen rejtett felhívástól nincs az a szerződés, ami túlórára kényszeríthetné bikádat!

Sokaknál jelenik meg ugyanis az a probléma, hogy a férfi rengeteget dolgozik, és azt is lehetetlen időbeosztásban. Ez óhatatlanul is előidézi a szexuális élet lanyhulását. Ám nem volt ez mindig így. Emlékszel még a különféle kapualjakban eltöltött szenvedélyes csókcsaták forró izgalmára? Igen? Hát emlékeztesd erre párodat is! Némi nosztalgiázás senkinek sem árt. Ám mindezt nagyon finoman. Semmi szükség a részletek boncolgatására, nem kell rövid anatómia leckéket komponálnod telefonodon, hidd el, a pasiknak is van fantáziájuk, és használni is tudják, csak egy kis stimulálás kell nekik!

Egy kis segítség az induláshoz: „Arra gondoltam főzök egy finom vacsit, de elfogyott a tojás, így a desszert én leszek – ha nem baj…” „Nem száradt meg a hálóingem, nincs mit felvennem, nagyon fázom, siess haza!” „Vettem egy doboz tejszínhabot, gondoltam jól jöhet valamire…”



Szerző

donna.hu



Scroll to Top