Az első randi férfi szemmel

2009. 08. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Készülődés. Fürdés közben azon a helyen gondolkozom, ahová elhívtam a lányt. A szempontok eléggé leszűkítik a kört, ne legyen túl zajos, hiszen akkor nem tudunk beszélgetni és ne is legyen túl csendes, mert élettelenné válik. Semmi sem rosszabb a kínos, gyilkos csöndnél. Ne legyen túl olcsó hely, és ne is lőjek vele túl a célon, hiszen a gyertyafényes vacsora még nem indokolt.

Borotválkozás közben felmerül bennem, hogy vajon kávézni vagy inkább sörözni szeret. Ha megiszok, előtte pár sört attól nem tűnök majd részegesnek? Nem, biztosan nem lesz ebből baj. Természetes leszek, ahogy jól esik. Nem tagadok meg magamtól olyasmit, amit amúgy is megtennék. Közvetlen és barátkozó leszek, hogy ne érezzen túl nyomulósnak, de jókor, jó helyen elejtek egy-két bókot is.

Egy percet sem unatkozhat! Nem fogom hosszan ecsetelni a munkám, vagy a hétköznapi gondjaim. Kicsit el kell rugaszkodni a földtől, és az álmairól fogom kérdezni. Meg az én nagy terveimről beszélek majd, természetesen a család és gyerekek témát kerülve, nehogy azt higgye: máris az anyát látom benne. Nem szabad szóba hozni volt barátnőket és később is csak akkor, hogyha olyan példaként szolgálnak, amiben egyértelműen lepipálja őket.

Talán az a legcélravezetőbb, ha már eleve úgy bánok vele, mint egy barátnővel: figyelmesen, előzékenyen és közvetlenül. Érezze, milyen jó dolga lenne, hogyha együtt lennénk. Ha titokzatos maradok, akkor azt hiheti, hogy súlyos problémákat takargatok és inkább megtartja a két lépés távolságot. Na de mit vegyek fel?

Igazából a legtöbb pólóm ugyanolyan fazonú csak más színű. Talán valami különlegesebbet kéne, egy gallérosat, vagy V-nyakút. Hozzá meg egy farmert és kész is vagyok. A frizurám viszont sokat számít. Már vagy fél órája próbálom úgy fésülni, hogy olyan hatást keltsen mintha sosem látott volna fésűt. Hanyag elegancia. Egyszerre lezser és vonzó, ez kell nekem!

Ami a programot illeti, rugalmas leszek: ha a kávézó után táncolni támad kedve egy zenés szórakozóhelyen, vagy sétálni a Duna parton, vevő leszek rá, ő pedig választhat kedvére. Utána hazakísérem, és ha minden jól ment, eljön a következő randira is. „Minden jól megy majd” – mondja a tükörből egy magabiztos férfi. Úgy bizony. Hajrá!

Az előző részben bekukkanthattatok az első randira készülő nő fejébe is!

Kapcsolódó anyag:

$$4362$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top