Bachanáliákra készülnek?

2011. 07. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Közeleg a casting vége: szüzeket és szingliket várnak a Való Világ ötödik szériájába. De vajon miért is? Mire készül a csatorna? 

A napokban hozta meg döntését a Médiahatóság, miszerint a csatorna több mint 900 alkalommal sértette meg a televíziózás szabályait a Való Világ 4 illetve a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor sugárzása alatt, így a büntetésük nem kevesebb, mint 60 millió forintra rúg. Az RTL azonban nem retten meg, és ha nem csal a szimatunk, minden eddiginél durvább lesz a Való Világ ötödik szériája.

Közeleg ugyanis a válogatások vége, így kezd az is körvonalazódni, kiket keresnek a műsorba. Az egyébként is igen nagy számban jelenlévő szórakoztatóipari alkalmazott mellett ezúttal szingliket és szüzeket is várnak. Dobsi Adrienn a Blikknek nyilatkozott: ezzel is a bent esetlegesen kialakuló kapcsolatrendszert szeretnék segíteni. (Magyarán senkit ne tartson vissza kinti párja, ha szexről van szó.) Valamint talpraesett, irányításra, szervezkedésre termett embereket is keresnek, akik bármikor képesek megbolygatni az állóvizet, szövetségeket alkotni és felbontani. Hogy mindennek még nagyobb teret adjanak, azért pedig a csatorna nem volt rest a szabályokhoz is hozzányúlni.

Röviden tehát: jön az Armageddon! Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből a régi-új koncepcióból.

A bacchanália valójában egy féktelen, vad tivornya, amelyet gyakran rendeztek a tehetős római polgárok. Hogy a lakomának induló, ám később orgiába csapó mulatozást megideologizálják, ezért azt állították, hogy Bacchus tiszteletére rendezték azt.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top