Brad bajban van: ismét rajtakapták!

2011. 07. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Összefoglaljuk a sokszereplős hollywood-i szappanopera 1623. részét: Jennifer Anistont TALÁN eljegyezték. Brad Pitt TALÁN megcsalta Jolie-t.

Mióta Brad elhagyta, Jen szerelmi élete mindennek nevezhető, csak kiegyensúlyozottnak nem. A rajongók szeretetét és aggódását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy minden egyes filmbéli partnerével összeboronálják. Persze nem is tévednek sokat, hiszen rendszerint, rövidebb-hosszabb időre valóban összeáll velük, ám eddig egyik kapcsolat sem jutott tovább az első néhány randi megpróbáltatásain.

Épp ezért nagy meglepetés, hogy új filmje, a Horrible Bosses londoni premierjén hatalmas gyémántot villantott. Bár barátjával (Justin Theroux) mindössze 2 hónapja van együtt, sokan tudni vélik, eljegyzési gyűrűről van szó.

Mindeközben Brangelináék háza táján koránt sem ilyen rózsás a helyzet. Bradet ismét más nővel kapták lencsevégre, a gyerekcsőszt ezúttal az asszisztensre váltotta, ami a közeli ismerősök szerint Jolie-nál durván kiverte a biztosítékot. A megszelídült színésznő egy dologban ugyanis nem változott az évek során: bár különc viselkedése, heves lázadása már a múlté, a zöld kis szörnyeteget még mindig nem tudta legyőzni.

A család egy közeli barátja szerint Jolie valóságos börtönőrként viselkedik, emiatt pedig állandóak a hangos viták a két sztár között. Nem is kell, hogy Brad félrelépjen, éppen elég egy ilyen ártatlan fotó. Jolie már attól is rosszul lesz, ha gyermekei apja véletlenül félrenéz az utcán.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top