Ben Affleck miatt válik az álompár!

2011. 07. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Újabb álompár adta meg magát. Jennifer Lopez és Marc Anthony válnak, ez már majdnem teljesen biztos. Csak egy kérdés maradt: vajon mi az igazi ok? Egyesek tudni vélik a választ.

Egyre érdekesebb találgatások látnak napvilágot a híres pár válása körül, ezért közkézre bocsátunk néhány variációt, ti meg szavazzatok bátran! Mi lehet a válóok?

1. Egyesek szerint Anthony híres-hírhedt féltékenysége vezetett a kapcsolat végéhez, a férfi ugyanis még abba is beleszólt, milyen rövid ruhát viselhet nyilvános eseményeken szeretett arája. Jennifer egyébként is önbecsülési problémákkal küzd, Marc pedig ezt kihasználta, hogy nyomást gyakoroljon rá. (Láthatóan nem túl nagy sikerrel, hiszen Lopez előszeretettel mutogatja bájait, ruhái pedig bőven az egyezményes határérték alatt vannak hosszban és anyagfelhasználásban egyaránt.)

2. Mások szerint szó sincs ilyesmiről, a sztárpár egyszerűen elhidegült egymástól. „Elkezdtek bizonyos dolgokat másként látni.” Hogy ez mit jelent, azt döntse el mindenki maga. Itt jegyeznénk meg, hogy azért ha a hűség és egyéb „apróságok” kérdésében kezdenek el más nézeteket vallani, az valóban elég nagy problémaforrás lehet egy kapcsolatban.

3. Megint mások - „közeli barátok”, ahogy mondani szokás - úgy vélik, Ben Affleck lehet a ludas az ügyben. Jennifer ugyanis szakításuk után továbbra is szoros kapcsolatot ápolt a színésszel, amit Marc, a férj nem nézett jó szemmel. Néhány nappal azelőtt, hogy Jen beadta volna a válópert, állítólag anyja titkos e-maileket is váltott Affleckkel a szakítások mibenlétéről és tanácsot is kért tőle lánya számára. Ki érti ezt...

Szerinted mi az igazság?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top