Tóth Vera is szanatóriumba került

2011. 07. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Détár Enikő és Győzike után Tóth Vera is beállt a sorba. Jobban mondva kidőlt onnan. Körkép a celebek pszichológiai állapotáról. Szerinted jól van ez így?

Hogy csak a hazai köröket említsük, az elmúlt hónapokban a sorban (de életében nem) először Détár Enikő bukott ki. Miután sokakkal együtt ő is áldozatául esett az RTL Klub leépítéseinek, hirtelen mintha kihúzták volna alóla a talajt, feleslegesnek érezte magát. Az egyébként is súlyos önértékelési problémákkal küzdő színésznő összeomlott, néhány napra egy eldugott bajai szanatóriumba szállították.

A második a sorban Győzike volt. A roma rapper vállalkozásai az utóbbi időben sorra csődöt mondtak, ahogyan házassága is, ráadásul nagyösszegű adócsalásért is perlik, ha igazak a hírek. Közben az RTL tőle is megvonta a bizalmat. A Győzike Show legutóbbi évada érdektelenségbe fulladt, így néhány rész után kikerült a kínálatból. Ezek után a sztár a Cool Tv-n kapott lehetőséget az éjszakai sávban, amit szintén kudarcként élt meg, hiszen addig az anyacsatorna főműsoridőben szerepeltette. A nyomást végül nem bírta tovább, ő is szanatóriumba került. Szintén sokadszor.

A szakma legújabb áldozata pedig nem más, mint Tóth Vera. Az énekesnő mindig is hadilábon állt az önbizalommal, ez nem titok. Súlya és húgához képest éppen csak döcögő karriere két olyan kudarc életében, melyek végül erősebbnek bizonyultak nála és leterítették, pánikbeteg lett. Szerelmi élete gyakorlatilag a nullával egyenlő, szexuális frusztrációjáról pedig már többször is tanúbizonyságot tett egy-egy ittasan vállalt interjú során, ami nem vetett túl jó fényt az egyébként visszafogott énekesnőre. Apropó, ha már itt tartunk: az alkoholt sem veti meg, állítása szerint a rengeteg probléma vezetett odáig, hogy egyre gyakrabban a pohár fenekére nézzen. Sokszor próbált leállni, ideig-óráig sikerült is, de végül mindig ugyanaz lett a vége: elfogyott a kitartás. Verát a hírek szerint jelenleg is egy szanatóriumban ápolják.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top