Tejszínes karamellszelet

2011. 07. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók:

8 tojásból kakaós piskóta

A töltelékhez:

1 cs. karamell ízű pudingpor

5 dkg margarin

Tetejére:

2 dl tejszín

kevés csokoládé

olaj

 

Elkészítés:

Megsütjük a kakaós piskótát. Amíg hűl a piskóta, a karamell ízű pudingporból a szokásos módon pudingot készítünk, langyosra hűtjük, és a margarint belekeverjük. A megsült piskótát kettévágjuk. Megkenjük az egyik lapot a karamellkrémmel, ráhelyezzük a másik lapot. Felverjük a tejszínt, rákenjük a tészta tetejére, és gőz fölött megolvasztott olajjal elkevert csokoládéval csíkokat húzunk rá. 1 órát állni hagyjuk, utána felszeleteljük.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top