Egészségünk és a Kozmosz

2011. 01. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az ember nemcsak ma, de mindig is érezte, hogy sorsának irányítása nemcsak rajta múlik egyedül, hogy élete útjait külső körülmények, sőt sokszor ismeretlen erők is befolyásolják, vezérlik. Mindig sejtettük, hogy vannak más erők is, de semmi biztosat nem tudtunk. Régen is bizonyos félelemmel, néha borzalommal, sokszor tisztelettel gondolt az emberiség a jövő boldogságának vagy boldogtalanságának, szerencséjének vagy szerencsétlenségének okaira, kegyes vagy kegyetlen „isteneire”. Minél jobban tágult az ember ismereteinek köre, annál fokozottabban tapasztalta, hogy nem tudja, vajon hol keresse azokat az ismeretlen erőket, amelyek sorsát tagadhatatlanul irányítják, intézik.

Ezért természetesnek találhatjuk, ha szemét az ilyen pillanatokban az ég felé emelte. Önkéntelenül gondolt arra, hogy az égbolt csillagainak minden bizonnyal egészen más és sokkal fontosabb szerepük van. Mind közelebb jutott azon elgondoláshoz, hogy úgy a saját sorsának, mint minden földi életnek irányítóit az ég csillagaiban vélje megtalálni. Támogatták ezt az elgondolást saját évezredes hagyományai és tapasztalatai is, melyek a hozzá legközelebb álló természeti erőkre: a Napra, Holdra, a szelekre, szárazságra, forróságra, árvizekre, földrengésekre vonatkoztak. Lassan elkezdett a rajta kívül álló hatalmakhoz fohászkodni, és lassan isteneknek gondolta őket. Egyes bolygók, csillagok hatásaira a mai mindennapi életben is számos példát találhatunk. Ilyen például a napfény. A derűs napfény vagy a felhős borult égbolt óriási hatással van emberre, állatra és növényre, a vegetációra, a kedélyvilágra, fejlődésre, egészségre egyaránt, ez mindennapos, mindenki által ismert dolog.

Az, hogy a Hold idézi elő a tenger apály-dagály hullámzását, nyilvánvaló. Viszont ezernyi más jelet is felsorolhatunk arra, hogy ismert és ismeretlen hatások milyen erősen tudják kedvező vagy kedvezőtlen befolyásukat földi élő és élettelen lényekkel, dolgokkal éreztetni. Az ibolyántúli sugarak gyógyító (vagy éppen roncsoló) ereje is ismert. Számtalan ilyen és hasonló példát hozhatnánk fel részben ismert, ismeretlen, de mindenképpen érdekes és különös élettani hatásokról.

A kozmikus erők letagadhatatlanul létező erők, hatnak ránk. Csupán nem minden érzékszervünket ismerjük, amelyekkel ezeket érzékelni tudjuk. Pedig vannak ilyen érzékszerveink. Általában öt érzékszervvel számolunk: látás, hallás, szaglás, ízlelés és tapintás. Pedig mindenki tudja, hogy ennél sokkal több érzékszervünk van! Például az egyensúlyérzék, az egészséges vagy rossz közérzet érzékelése, az éhség, a szomjúság, és sok egyéb idegi működésen alapuló dolog. És hol vannak még a lelki érzékelések, mint a félelem, az undor, az ellenszenv, a rokonszenv, a szerelem, a zenei érzék, a műérzék. Hol van még a telepátia, a meglátás, a megsejtés, a jövőbelátás, a jóslás, a jósálmok, és még sok olyan megnyilvánulás, amely létezik!

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.   Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.nemethagi.com weblapra!


Szerző

donna.hu



Scroll to Top