Fúzió tréning

2009. 12. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Fúzió mozgásanyaga a thai chi, a pilates, a csikung és a jóga elemeinek speciális kombinációja. Foglalkozásunkon a reggeli időpontra való tekintettel, a bemelegítés thai chi és jóga elemekkel történik. Ezek nagyrészt álló gyakorlatok, az agy, valamint a test felébresztésének érdekében. Kellemes és könnyen végezhető mozdulatok, amíg más edzésprogramokon ilyenkor már lihegünk és izzadunk, itt el sem fáradunk, csak érezzünk, hogy valóban magához tér a testünk.

A bemelegítés után a földre fekszünk és pilates órákról már ismert feladatokat végezünk. Mivel a pilates módszer nagy hangsúlyt fektet a hasizmok edzésére, ez volt a foglalkozás legfárasztóbb része. Itt ugyanis már komolyan dolgozunk, érezzük az izmainkat, és azt, hogy teszünk valamit magunkért. A pilates gyakorlatait egyébként azoknak ajánlják, akik folyamatos ülőmunkát, valamint egész nap azonos munkamozdulatokat végeznek.

A Fúzió tréning jóga elemeinek jótékony hatásáról már sokat hallhattunk. Tudjuk, hogy fejleszti a koncentrációs készséget, valamint fizikai és mentális teljességet ad. Végül jógaelemekkel és nyújtásokkal zárjuk a mozgást. Valóban érezem: lényegesen jobb lett a közérzetem, mint az óra előtt volt. Tudom, hogy feltöltődtem energiával, hogy egy lépéssel közelebb kerültem az önmegvalósításhoz.

Egy Fúzió tréningtől természetesen nem lettem még tökéletes harmóniában önmagammal, nem lettem maximálisan kiegyensúlyozott és nem nőtt meg az önbizalmam sem. De elindultam az úton, hogy ezeket elérhessem. Ezt a foglalkozást azoknak ajánlom, akik el szeretnék érni mindezeket, akik meg akarnak szabadulni káros szokásaiktól és negatív érzéseiktől. Ha fejleszteni szeretnéd állóképességedet, hajlékonyságodat és az egyensúlyérzékedet, ha kitartóbb szeretnél lenni, és törekedni a harmonikus és a tudatos létre, feltétlenül látogass el a Sport Templom Fúziójára!

Bővebb információ: http://www.sporttemplom.hu/



Szerző

donna.hu



Scroll to Top