Hozzávalók és elkészítés:
6 tojásból kakaós vizes piskótát sütünk (30 dkg cukor, 30dkg liszt, benne fél csm. szalakáli, 12 ek víz).
Krém: 15 dkg rizs, 6 dl tej, 10 dkg cukor, 5 dkg margarin, 1 citromhéj
A rizst megfőzzük a tejben a cukorral és a citrom reszelt héjával, majd ha langyos a rizs, belekeverjük a margarint. Ezután kihűtjük teljesen a krémet, hozzákeverjük a 0,5 l tejszínt, majd ráöntjük az alapra.
Kirakjuk a tetejét 20-30 dkg gyümülccsel (én a krém közé is tettem barack befőttet), ráöntünk 1 csm. gyümölcskocsonyaport (készitése a leírás szerint, de a vízbe 1/2 dl málnaszörpöt keverünk). Az egészet kapcsos tortaformába kell rakni és jól lehűteni.