Plusz kilókkal is lehetsz vonzó!

2011. 07. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Plakátok, magazinok, televízió – bármerre is nézünk, szupervékony hölgyek vesznek minket körül. Ez lenne a valóság? Nem. A többségünk dúsabb idomokkal rendelkezik náluk, és sajnos el is könyveli magában, hogy ő már nem is lehet attraktív. Pedig dehogynem! A kulcs az önbizalom fejlesztése, az ápoltság, és a rafinált öltözködés!

Mind a három kritériumról bőven lehetne beszélni, mi most az utolsóról szeretnénk szót ejteni néhány tipp erejéig.

1. Gyönyörűek a szivárvány színei – ám lehetőleg ne viseljük őket egyszerre. Inkább az egyszínű szetteket részesítsük előnyben, azokból is a sötétebb árnyalatokat, melyek karcsúbbnak mutatják az alakot. A nagy mintákkal rendelkező és a fényes anyagból készült darabokkal se árt csínján bánni.

2. Plusz kilóinkat gyakran próbáljuk 1-2 számmal nagyobb ruhákkal takarni. Ezzel azonban pont az ellenkező hatást érjük el – még nagyobbnak tűnünk, és nőiesen domború idomaink is amorf formát vesznek fel.

3. Bár nagyon divatosak, a sztreccs és lycra anyagú ruhák is kerülendőek, mivel gyönyörűen kiadják az úszógumikat, zsírpárnácskákat. Válasszunk inkább pamutból készülteket helyettük (melyek mellesleg a bőrt is jobban kímélik). Ha tehetjük, varrassuk öltözetünk java részét. Igaz, ez drágább és időigényesebb megoldás, de így valóban előnyös darabokból állíthatjuk össze a ruhatárunkat, arról nem is beszélve, hogy kedvenc blúzunk, nadgrágunk, kosztümünk nem fog szembejönni velünk az utcán.

4. A magassarkú cipők nyújtják az alakot. Ugyanígy, egy jól megválasztott öv is csinosabbá tehet minket.

5. A hatalmas táskák és óriás bizsuk korát éljük. Azonban óvatosan ezekkel a kiegészítőkkel – sokkal teltebbnek mutathatnak minket a valóságnál. Ne feledjük, nem az az igazán vonzó és stílusos, aki vakon követi a divatot, hanem az, aki képes megtalálni, mi áll neki a legjobban!

6. Bárki bármit is mondjon, a szoknya a mai napig az egyik legnőiesebb ruhadarab. Habár a fidres-fodros darabok nagyon csábítóan kacsintgatnak az emberre a kirakatból, ne kacsintsunk vissza rájuk, mivel az erősebb testalkatúakat csak tovább erősítik.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top