Hozzávalók:
Tésztához:
5 tojás 15 dkg kristálycukor 13 dkg liszt 2 dkg kakaópor 2 ek olaj Krémhez:
1 cs vaníliás pudingpor 3 dl tej 3 ek cukor 10 dkg puha vaj Tetejére:
kb. 50 dkg málna 1 cs piros tortazselé (én a kis tasakosból hármat raktam rá, hogy befedje teljesen a málnát, különben megfonnyadna)
Elkészítés:
Az egész tojásokat és a cukrot keverjük habosra a mixerrel. Öntsük hozzá az olajat, majd fakanállal keverjük hozzá a kakaós lisztet. Sütőpapírral kibélelt tepsiben, előmelegített sütőben kb. 10-12 percig süssük. Hagyjuk kihűlni! A krémhez a pudingot készítsük el a szokásos módon a tejjel és a cukorral. Főzzük sűrűre! Hagyjuk kihűlni! Mixerrel keverjük habosra a vajat, és kanalanként adjuk hozzá a pudingot. A krémet kenjük rá a kihűlt piskótára, majd sűrűn rakjuk ki málnával. A tetejére készítsük el a piros tortazselét a zacskóján lévő leírás szerint. Pár órára tegyük hűtőbe.