Mérleg ascendens

2009. 10. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A fenti tulajdonságok a külső megjelenésből is észrevehetők: a legtöbb Mérleg Ascendensű ember ízlésesen öltözködik, gondozza és ápolja a haját, arcát, kezét. A Mérleg Ascendensű hölgyek kitűnően értenek a sminkeléshez. Természetesen a külső megjelenést befolyásolja a jegy, amelyben a Vénusz található, hiszen a Vénusz a Mérleg jegyének uralkodó bolygója.

Ha Vénusz helyzete indokolja, akkor a Mérleg Ascendensű ember valóban feltűnően szép. Formás testalkat jellemzi, a feje arányos, gömbölyded és hosszúkás. A haja selymesfényű, dús, sima, vagy hullámos. Homloka domború, magas, tiszta. Szemöldöke szépen ívelt. A szeme szelíd tekintetű. szép, mosolygós, tiszta fényű. Az orra egyenes, görögös, keskeny. A szája közepes nagyságú, szépen ívelt, a szájszegletnél behúzódik, ha mosolyog, vagy nevet (ez a Vénusz gödör). A fogsora olyan, mint egy szép egyenletes gyöngysor. A füle kicsi, formás.

Az álla gömbölyded, kerek, nem erélyes. A válla telt, gömbölyű. Kezének ujjai szépek, körmei rózsásak. A mozgása könnyed, kecses, ritmikus, finom. Sok Mérleg Ascendensű ember hajlamos arra, hogy elhízzon, mert szereti a túl békés és kényelmes életmódot.

A Mérleg Ascendensű ember kifelé forduló természetű. Vérmérséklete szangvinikus. Legfontosabb számára a környezete harmóniája. Diplomatikus, tapintatos, békeszerető. Modora kedves, barátságos, udvarias. Ha valakit kritizálnak előtte, védelmébe veszi az illetőt, azt, akit kritizálnak, úgy, hogy közben a kritizálóval is egyetért. Született békebíró. Szívesen szervezi a kisebb-nagyobb dolgokat, mint például nyaralás, lakberendezés, ruhák megtervezése, besárló körút, stb.

Nagyon sok művészi tehetség van a Mérleg Ascendensű emberek között. Előadóművészek, színészek, táncosok, koreográfusok, festők, grafikusok, divattervezők, kirakatrendezők, manökenek, fotómodellek, vagy olyanok, akiknek a foglalkozása szorosan összefügg a szépség megteremtésével, kozmetikusok, sminkesek, dekorátorok. Az irodalom terén leginkább a költészet felel meg a Mérleg szülöttek számára.

A fejlett igazságérzet és a békítési hajlam gyakran viszi a Mérlegeket olyan foglalkozások felé, mint jogász, bíró, ügyvéd, diplomata, politikus, stb.

Minden Mérleg Ascendensű ember vonzódik a filozófiához, misztikához, keleti bölcseletekhez. Minden Mérleg Ascendensű ember a lelki békét próbálja megteremteni. Számára az emberi kapcsolatok a legfontosabbak. Szerelmi téren vonzó, bájos, hódító.

Harmonikus kapcsolatokra törekszenek, alkalmazkodnak a másik emberhez. Mégis nehezen találnak igazi társra, és többször kell csalódniuk, mint más Ascendensű embereknek. Sajnos a házasság ritkán hozza meg a Mérleg Ascendensű ember számára az oly nagyon óhajtott harmóniát és nyugalmat.

A Mérleg Ascendensű embernek rendkívül nagy a szeretet igénye, érzelmes és túlérzékeny (a Vénusz hatása miatt), de ugyanakkor hűvös és józan tud maradni, szellemi síkon keresi a kapcsolódási lehetőségeket, hiszen a levegő elemhez tartozik.

Ha nem ismered még az Ascendensed, írj Németh Áginak, a Donna asztrológusának, vagy a triamos@beltav.hu e-mail címen is ingyen megtudhatod.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top