Hozzávalók: 1 kg. Paradicsom, 2 fej vöröshagyma de használható újhagyma is, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 pici olívaolaj vagy más étolaj, szükség szerint só.
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, majd tálba téve megsózzuk. Villával megnyomkodjuk, hogy a leve kioldódjon a só hatására. A felaprított petrezselymet rátesszük és hozzá rakjuk a fel vágott paradicsomot is. Pici olajjal meglocsoljuk és 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Grill húsokhoz ajánlom, de savanyúság helyett is nagyon finom.
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Juhászné Ildikónak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.