Hozzávalók: 8 szelet barna kenyér, 4 tojás, 20dkg maskarpone, 10dkg pikáns gorgonzola sajt, 1 csokor snidling, örölt bors, só.
Minden szelet kenyér beléből, egyforma szeleteket vágok. Összekeverem a sajtokat, megborsozom, beleteszek 2 evőkanál felaprított snidlinget. Megkeverem a krémmel a kenyerkék felét, és összeragasztom az üresekkel. Vizet forralok, beleteszem a tojásokat, és a forrástol számitott 8 percig fözöm. Áttöröm szürön a tojássárgákat, a kenyerek tetejére szórom, sózom, borsozom, és snidlinggel diszítem. Fél órára beteszem a hütőbe. Nagyom finom húsvéti kínálós, uzsonna. Jó étvágyat hozzá!
Köszönjük szépen Bajusz Ilonának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!
Több húsvéti cikk, recept, és ötlet:
$$3077$$