A gyönyörű Eva Longoriát két nővel is csalták!

2010. 11. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ahhoz képest, hogy a sztárpár azt nyilatkozta, minden igyekezetükkel azon lesznek, hogy válásuk "baráti" legyen, egyre inkább kezd egy szappanoperához hasonlítani az egész - írja a Daily Mail.

Ahogy az lenni szokott, mikor felröppent a hír, hogy Eva Longoria, majd Tony Parker is beadta a válókeresetet, még senki sem hitte igazán, hogy mindez igaz lehet. A legtöbb lap olyan óvatosan fogalmazott az eseményekről, mintha csak arra várnának, melyik pillanatban pukkan ki a buborék. (A kemény bulváron nevelkedett olvasók mind tudják, napi szinten merül fel egy-egy kamuválás híre, lásd Brangelináékat.) És a buborék tényleg nagyot pukkant, de ezúttal nem úgy, ahogyan a holtomiglan-holtodiglan intézményében még mindig naivan bízó rajongók várták. A született feleség Eva Longoria és a kosaras Tony Parker ugyanis tényleg válnak, és nem hiába a sok kínos mosoly, kezd az egész ügy egy nagy komédiához hasonlítani.

 A képen Eva mellett Berny, akivel Parker félrelépett  

A botrány Parker telefonja miatt robbant ki, melyben – mint kiderült – több ezer sms-t tárolt, melyek a megcsalás tényéről tanúskodnak. A legfájóbb pontja a történetnek, hogy az üzenetek címzettje a család egy kedves ismerőse, a kosaras legjobb barátjának exneje. Longoria első körben tagadta az értesüléseket, de végül megtört a jég, Twitterén üzent rajongóinak, hogy fájdalommal kell közölnie: a hír igaz. Azt is hozzátette, hogy férjével a mai napig szeretik egymást, így megpróbálnak a legnagyobb barátságban elválni, ám a mai hírek fényében ez már nem biztos, hogy sikerülni fog. Kiderült ugyanis, hogy nagy valószínűséggel nem csak egy nőről van szó.

A The Sun magazin értesülései szerint képbe került egy 19 éves szőke bombázó is, Miss Egeler, akit – hogy, hogy nem – sikerült szóra bírniuk. "Amikor találkoztam vele, fogalmam sem volt róla, hogy ő Eva Longoria férje. Azt mondta, nagyon tetszem neki, de én nem akartam tőle semmit." A lány elmondása szerint egy VIP-partyn vettek részt, ahonnan ő távozni készült, mikor a sztárkosaras utánament és megállította, állítólag könyörgött is, hogy menjen vissza vele. Miss Egeler szerint Parker volt az, aki félmeztelen képeket küldözgetett neki olyan üzenetekkel, hogy "Akarsz valami ennél is szexisebbet látni?", ennek ellenére a szőkeség tartotta magát, nem volt köztük szexuális kapcsolat, mivel ő nem ment bele a játékba.

Egyelőre itt tart a történet, de kíváncsian várjuk a folytatást. Kerül-e még elő a szekrény mélyéről néhány csontváz, avagy Tony Parker lesz-e az új Tiger Woods?

Forrás: Popcorn

Fotók: Facebook



Szerző

donna.hu



Scroll to Top