Lisa Kudrow nagy visszatérése

2010. 11. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nem mentek túl jól a dolgok Lisa Kudrow karrierjét illetően a Jóbarátok 2004-es befejezése óta. De most talán meglesz az áttörés, hiszen visszatér új sorozatának, a Visszatérés-nek második évadával.

Az első évad nem kapott túl jó kritikákat a nézőktől és a szakmától sem, sőt sokan el is temették a 2005-ös első évadot követően. A nemzetközi sajtó viszont úgy véli, hogy a második évad más lesz. Egyelőre nem lehet sokat tudni a részletekről, de valószínűleg lecserélhették az írói és rendezői gárdát. Így várnak szélesebb közönséget a sorozatnak.

A szappanopera igen érdekes, mondhatni valóság a sorozatban és sorozat a sorozatban. Ha lehet így fogalmazni. A sztori szerint Lisa egy fényét vesztett ex sztárszínésznő, aki hírneve visszaszerzése érdekében reality forgatásába kezd, ám időközben szerepet kap egy új sorozatban. Ez így elsőre elég bonyolultnak tűnik. Sokan úgy gondolják, hogy Lisa saját életéről vagy legalábbis elmúlt 6 évéről szól valójában. A történet érdekessége, hogy áldokumentumfilmként forgatják, így olyan, mintha a valóságot látnánk.

Nem tudni, hogy milyen irányba viszik majd a Lisa által alakított Valerie (ez egyébként Lisa eredeti neve is) történetét, de a szakmabelieket az előzetes információk már meg is győzték. Sokan ugyanis úgy gondolják, hogy Lisa nagyszerű alakítása, ha egy kicsit nagyobb reklámot kap, már önmagában is a televízió elé ülteti majd a nézőket.

A színésznő 1968-ban született Lisa Kudrow Valerie néven Los Angelesben. Sok kisebb sorozatszerepet követően a Jóbarátok című HBO-sorozat Phoebe Buffey-jeként vált világhírűvé. Ezzel az alakításával később Grammy-díjat is nyert. 1995-ben hozzáment Michel Sternhez, akitől egy fia született, Julian Murray. A terhessége alatt a Jóbarátokban játszott karaktere szintén terhes volt, az öccsének segített béranyaként kihordani a gyerekeit. A színésznő a Vassar College-ban járt biológus szakra, és eredetileg az édesapja nyomdokait követte volna és a fejfájással kapcsolatos kutatásokat irányította volna édesapja nyugdíjazása után. Ezt írta felül a Jóbarátok és a filmszakma...



Szerző

donna.hu



Scroll to Top