Költöznek a bolygók 2. rész

2010. 11. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Neptunusz igazgatja a ködöket, uralja a kőolajat vagy ásványolajat, misztériumokat, altatást, hízelgést, mindazt, ami megfoghatatlan, illatokat, belső érzést, a költészet iránti szeretetet, a színeket és a táncot. A Neptun irányítja még a drogokat, a narkomániát, alkoholizmust, hipochondriát, holdkórosságot, transzhipnózist, a nem anyagi dolgokat és az abnormális helyzeteket.

 Tudnivalók a Neptunuszról:

A Neptunusz jegyet vált 2011-ben. A Neptunusz végleg majd 2012-től marad tartósan a Halak jegyében 2026-ig.

Johann Galle fedezte fel 1846-ban. Asztrológiai jele: egy három ágú villa, Posszeidónnak, a tenger istenének három fogasa. Társuralkodója a Halak jegyének. Ő a szökés, az illanás megtestesítője. 

A Neptun hatása árnyalatos, lépcsőzetes, néha képmutató. A Neptun a Vénusz magasabb oktávja. 

A Neptun a születési horoszkópunkban azt a területet mutatja, ahol igyekszünk saját magunkat és/vagy másokat becsapni, itt igyekszünk az ideálist megtalálni. Neptunusz remélhetőleg békés időszakot ajándékoz nekünk, fejleszti érzékünket mások szenvedéseivel szemben. A Neptunusz hatására remélhetőleg jobban fogják szeretni egymást az emberek. A Neptunusz a feltétel nélküli segítség bolygója, ezért remélhetőleg új gyógyszerek, új gyógymódok látnak majd napvilágot, és remélhetőleg ezzel nagy segítségére lesz az emberiségnek.

Mint minden bolygónak, a Neptunusznak is van kellemetlen hatása. Ha majd kellemetlenül kapcsolódik más bolygókhoz, akkor emelkedhet a drog- és alkoholfogyasztás, az emberek ezen a módon próbálnak majd – természetesen hiába – a gondjaik elől menekülni. Megsokszorozódhat az önjelölt gyógyítók és a spirituális területen működő sarlatánok száma is. A Neptunusz sajnos a káosz bolygója is. Nem tud szervezni, rendezni, és ezért sokszor mindent összezavar majd. Ez kellemetlenül érintheti az emberek privát és munka területét, valamint a világpolitikát is.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.     



Szerző

donna.hu



Scroll to Top