Csuja „Csoki” Csillagkúton!

2011. 07. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hamarosan Jóban rosszban együtt lehetünk Csuja Imrével (51), ugyanis a népszerű kórházsorozatban is megjelenik majd szereplőként, természetesen alaposan megkavarva a szálakat. Ezúttal teljesen más karakter bőrébe bújik, mint anno az Üvegtigrisben, ahol Csokit, a kissé habókos agglegényt alakította.

A jelenleg nyári szüneten lévő Jóban rosszban sorozat ősszel új epizódokkal kerül a képernyőre, szereplőgárdáját pedig Csuja Imrével bővíti. A színész Veronika édesapját fogja alakítani.

 forrás: blikk.hu  

„Guszti bácsi jópofa, humoros, életszerető pasi, aki imádja, szinte isteníti a lányát, és persze nagyon büszke is rá”- mutatta be karakterét a Blikknek a művész, aki azt is elárulta hogy mindezek ellenére érkezése több bonyodalmat is fog okozni, azonban erről többet nem árulhatott el.

„Nagyon úgy tűnik, hogy az egész család felbukkan a Jóban Rosszban című sorozatban. Korábban már volt szó arról, hogy lenne számomra egy szerep, de csak most jött el az idő, hogy ezt le is forgassuk. A lányom, Fanni viszont már kipróbálta magát, ő alakította Kálem Józsi egykori barátnőjét, Annamarit. A vejemet, Telekes Pétert pedig Alexa eltitkolt drogos öccseként ismerhették meg a nézők” – részletezte a napilapnak Csuja Imre.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top