A gyűrűsujj

2011. 03. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A gyűrűsujjunk alatt található a Nap domb, más néven az Apolló domb. Az Apolló domb szimbolizálja művészi és tudományos hajlamainkat, képességeinket, pozitív vagy negatív cselekedeteinket. Itt tükröződik vissza egész életünk végső sikere vagy sikertelensége, céljaink, vágyaink teljesülése vagy elmaradása, az elérhető sikerek külső keretének foka, a pozíciónk, a rangunk, a vagyonunk, a méltóságunk.

Bármilyen előnyös és jó tulajdonságokat tüntet fel a többi ujjunk és dombunk a kezünkben, mégis csupán a jó Apolló domb tudja azokat harmonikus egybehangoltsággal sikerhez, célhoz juttatni.

Éppen ezért nevezik az Apolló dombot a hírnév, a siker, a szerencse dombjának.

A gyűrűsujjunk a mindennapi életünkben a művészi hajlamainkat mutatja.

Hasonlítsuk össze gyűrűsujjunkat a többivel: ha hosszú és vaskos, az élénk szerelmi erőnket szimbolizálja, ha túl vékonynak találjuk, az az érzékenységünket jelzi.

Ha gyűrűsujjunk szép egyenes, a többiekhez képest arányosan hosszú, azt jelzi, hogy optimisták és vidámak vagyunk.

Ha valakinek a gyűrűsujja sokkal hosszabb, mint a mutatóujja, az arra int, hogy a kéz tulajdonosa szereti a kockázatokat, kedveli a szerencsejátékokat.

A gyűrűsujjunk mutatja testünk egészének egészségi állapotát. Egészséges a kéz tulajdonosa, ha a gyűrűs ujja teljesen sima, egyenes, a mutatóujjával körülbelül azonos hosszúságú.

Ha valakinek a gyűrűsujja túl rövid, akkor a kéz tulajdonosa kissé pesszimista, túl fáradékony, kevés a vitalitása.

Ha valakinek a gyűrűsujja egyenes, ujjpercei simák, akkor minden szerve jól működik.

Ha kéz tulajdonosának a gyűrűsujja túl vékony, akkor gyengék a nemi területek, férfiaknál prosztata, hölgyeknél nőgyógyászati problémákra hívja fel a figyelmet.

www.asztrokalendarium.hu

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top