Arolo – ősi atlantiszi gyógyítás a jelenkor emberének

2011. 06. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az Atlantiszi mesterek titka ma már egyre több embernek nyitott könyv: ők azok, kik beavatottként alkalmazzák az Arolo rendszerét, ezáltal sok ezer ember gyógyulását segítik elő. A módszer az energetikai gyógyítás magasiskolája, így érdemes megismerkedni ezzel egy kicsit bővebben.

Az Arolo egy ősi, atlantiszi rendszer, az energetikai gyógyítás magasiskolája, melyben az embert a maga teljességében szemlélik és sohasem a megbetegedés egyes tüneteit kezelik. Az Arolo szerint a megbetegedések oka mindig az „emberi” eltérése az „istenitől” és a kezelés célja ennek a diszharmóniának a megszüntetése.

A módszerrel az Atlantiszi mesterek, az úgynevezett Tifarok is dolgoztak, a jelenkor emberének F.E. Eckard Strohm dolgozta ki 1989-ben, aki rátalálva erre az ősi gyógymódra továbbadta tudását és tapasztalatait. Ma már  világszerte találhatók olyan tanárok, akiktől elsajátítható az energetikai gyógyításnak e sajátos formája.

Az Arolo egy energetikai gyógyító és diagnosztikai rendszer, amely nemcsak a betegségek okának felismerését, de célzott energiával való megszüntetését is lehetővé teszi. Segítségével a karmikus tanulófolyamatokra is rámutathatnak, ilyenkor az emberben olyan hatásokat vált ki, mely tudatosítja ezek lényegét, és rávezeti a megoldásokra.

A rendszer öt szinten vizsgálja az embert:

spirituális szellemi pszichikai energetikai és anyagi szinten.

A gyógyító a különböző szinteken található tünetek kiváltó okát kezeli. Attól függően, hogy az alul- vagy túlműködés következménye, energiával tölti fel ezeket a részeket, vagy energiát vezet el a pácienstől. A „beteg” kifejezést szándékosan nem használják, hiszen az Arolót követő gyógyítók véleménye az, hogy „Isteni eredetünk szerint tökéletesek vagyunk, s mint ilyenek, részei vagyunk Istennek, ezáltal minden más létező a mi részünknek tekinthető.”



Szerző

donna.hu



Scroll to Top