Az átlagon felüli Iker

2010. 06. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a fenti napok valamelyikén születtél, akkor gyakrabban mondhatod ezt magadról, mint más Ikrek szülött. Ismételten kényes helyzetekbe kerülsz, amelyekből mindenki és saját magad meglepetésére is sértetlenül kerülsz ki, és valódi hasznot is húzhatsz belőle.

Joggal állíthatod, hogy amihez nyúlsz, az sikerül is, akkor is, ha kezdetben nem sok kilátásod van erre. Ehhez jön még az is, hogy a komplikált feladatok a gyengéid. Szeretsz belebonyolódni a nehézségekbe. Minden más csak egy fáradt ásítást hoz ki belőled.

Valóban, az embereknek ahhoz a csoportjához tartozol, akik felnőnek a kihívásokhoz.

Sokszor hallod, hogy túlságosan szeretsz kockáztatni, és hiányzik a józan eszed. Ez valóban így van, néha tényleg túl sokat kockáztatsz. A fiatalkori vétségek listája, ami lelki szemeid előtt elvonulhat, köteteket tenne ki. Fontos, hogy túláradó energiáidat megtanuld konstruktív pályára irányítani. Ha ez sikerül, akkor valóban átlagon felüli ember válik belőled.

Meg kell tanulnod a sikereket, amelyek hamar jönnek, igazán élvezni.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top