Az életet nézd a szélvédőn keresztül és ne a visszapillantó tükörből

2010. 06. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ki mit vár el az élettől... sablonos kérdésnek tűnhet... Mindig ezt vártuk, ennyit és ezt? Bíztál az elkövetkezőkben, amelyekről csak mesét hallhattál talán, ha egyáltalán ilyen elért hozzád.  Azt mondták, minden jó lesz, mások azt, hogy bizonytalan és talán kevésbé jó. Vagy esetleg szeretetteljes, őszinte, boldog, míg mások szerint rideg, kétszínű és boldogtalan. Tehát kételyek között léteztél, és nem tudhattad, mi vár rád. Azonban most meg fogod tudni a választ, hisz immár a kapuban állsz. Azonban még nem nyílt meg előtted semmi, de mögötted már minden bezárult....és most vársz...várod,hogy történjen valami....ezek a várakozás másodpercei, amelyek neked hosszú éveknek tűnnek...ki tudja, honnan és hová tart...majd történik valami!!! Megnyílik előtted a világ...minden pompás,minden fényes és minden ragyog, amíg csak ellátsz. Olyan dolgokat tapasztalsz, amelyeket eddig soha. Minden kicsit bizonytalan. Eddig nem hallott hangok ölelnek körül, és nem érted, mi miért történik, és merre, hova tartasz....egy pillanatra úgy érzed talán, hogy nem ezt akartad és visszafordulnál...azonban visszaút már nincs, és talán értelme sem lenne..nos hát,eljött az idő.... ---MEGSZÜLETTÉL---ÉLNED KELL!!!

És ha már megszülettél, próbálj meg úgy élni, hogy az jó legyen. Persze, nem lehetsz jó mindenkinek, de nem is ez a cél.  A lényeg, hogy önmagad maradj!!! Minden körülmények, és befolyásoló tényezők között is...Gazdagodj mások által, de soha ne akarj más lenni és soha ne utánozd őket! Másoknak terád van szükségük, nem egy másik emberre. Ne játszd az életedet. Még ha a személyiséged nagy sikereket is ér el. A világnak nem színjátékokra van szüksége, hanem az Életedre!!! ”Ha három madár ül egy kerítésen, és kettő elhatározza, hogy elrepül, hány madár marad a kerítésen? A válasz: Három.  A tanulság: Attól, hogy elhatározol valamit, még nem teszed meg.” (Robert T. Kyosaki)

Amennyiben Ön is kedvet kapott ahhoz, hogy közzé tegye saját gondolatait, történetét, vagy versét, akkor várjuk levelét az info@donna.hu címre.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top