Hozzávalók:
60 dkg krumpli 25 dkg gomba 1 darab tölteni való paprika 1 darab piros húsú paprika 1 fej vöröshagyma sült csirke fűszerkeverék kevés zöldborsó 2 evőkanál olaj 6 darab csirkecomb
Elkészítés:
A krumplit hámozás után apró darabokra vágom, a gombát négyfelé, a
paprikákat, hagymát vékonyra szeletelem. Ezután az összes hozzávalót egy
tálban összekeverem a sült csirke fűszersóval. A combokat szintén
megszórom a fűszersóval, külön- külön sütőzacskóba teszem és 1-1 evőkanál
étolajat locsolok a zacskóba, majd tepsibe téve irány a sütő. Én egy nagy
tepsiben mindkét zacskót be tudtam tenni, 30-35 perc alatt kész. Ha kevesebbet
készítek, egy zacskóban szoktam sütni. Bármilyen zöldséget lehet hozzá
használni. Ez az adag 3 személyre készült.
Nagyon szeretjük, hamar elkészül, könnyű étel, de mégis laktató. Remélem, hogy esetleg valakinek tudtam újat mondani.
Jó étvágyat és jó sütés-főzést kívánok!
Köszönjük szépen Hegedüsné Aranyos Ildikónak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.