Sütőzacskóban sült zöldségek és csirkecomb

2010. 06. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók:

60 dkg krumpli 25 dkg gomba 1 darab tölteni való paprika 1 darab piros húsú paprika 1 fej vöröshagyma sült csirke fűszerkeverék kevés zöldborsó 2 evőkanál olaj 6 darab csirkecomb

Elkészítés:

A krumplit hámozás után apró darabokra vágom, a gombát négyfelé, a paprikákat, hagymát vékonyra szeletelem. Ezután az összes hozzávalót egy tálban  összekeverem a sült csirke fűszersóval. A combokat szintén megszórom a fűszersóval, külön- külön sütőzacskóba teszem és  1-1 evőkanál étolajat locsolok a zacskóba, majd tepsibe téve irány a sütő. Én egy nagy tepsiben mindkét zacskót be tudtam tenni, 30-35 perc alatt kész. Ha kevesebbet készítek, egy zacskóban szoktam sütni.  Bármilyen zöldséget lehet hozzá használni. Ez az adag 3 személyre készült.    

Nagyon szeretjük, hamar elkészül, könnyű étel, de mégis laktató. Remélem, hogy esetleg valakinek tudtam újat mondani. 

Jó étvágyat és jó  sütés-főzést kívánok!

Köszönjük szépen Hegedüsné Aranyos Ildikónak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top