Az F&F Budapestre varázsolta Párizst

2011. 05. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ahogy már megszokhattuk, idén tavasszal is nagybemutatóval készült az F&F. Idén Párizs volt a vezető téma azon a divatbemutatón, amit május 5-én rendeztek meg a VAM Design Centerben.

Egy nyüzsgő méhkashoz lehetett a leginkább hasonlítani a nagyszabású bemutató helyszínét, hiszen a sztárvilág és a sajtó jó néhány szereplője képviseltette magát. Az eseményen megjelent többek között Csomor Csilla, Debreczeni Zita, Horváth Éva, Lola, Orosz Barbara, Sütő Enikő, Ungár Anikó, Bársony Bálint, Fluor Tomi, SP, Szigeti Ferenc, Vásáry André és VV Béci is.

Talán ez az egyetlen nemzetközi show Magyarországon, amely megelőzi a divatot, hiszen a mostani bemutatón a 2011 őszi-téli kollekciót láthattuk a kifutón. A divat show első állomása Magyarország volt. Hatalmas kivetítők és hosszú kifutó idézte a párizsi nagybemutatók hangulatát. Hazánk után még Prágában, Varsóban és Isztambulban mutatkoznak be az új darabok. Közel 100 fős stáb gondoskodott arról, hogy igazán nagyszabású legyen a bemutató, a modellek hihetetlen profizmusról tettek tanúbizonyságot.

Az első tourban az idei divat talán legmeghatározóbb trendje mutatkozott be: a 70-es évek által inspirált ruhák kerültek bemutatásra. Kötött ruhák csíkos és rombusz mintával, kalapok és vékony övek idézték a retro hangulatot.

Míg a hölgyeknél a 70-es évek, a férfiaknál a vastag, kötött pulóverek hódítottak, melyek bakanccsal és kockás inggel kombinálva igazi skandináv érzést hoztak a kifutóra. Az F&F téli darabjai nagyszerűen mutatták be a közelgő trendeket.

A fehérneműk is bemutatkoztak. Vörös harisnyák és selyem fehérneműk varázsolták a színpadra a budoár hangulatot. Természetesen a férfiak szeme megakadt a meseszép modelleken, akik tökéletes alakjukkal még jobban kihangsúlyozták a kollekció szépségét.

A nagyszabású divatbemutatón egymás után érkeztek a modellek a kifutóra, a férfiaknak szánt elegáns öltözetek nemcsak az idősebb korosztályt tekintik célközönségnek. A pulóverek nyakkendővel és szövetnadrággal kombinálva a fiatal férfiak tetszését is elnyerték.

Az női elegáns öltözetek nagy sikert arattak. Műszőr bundák, pliszírozott szoknyák és ruhák mutatták be a párizsi esték hangulatát. A varázslat sajnos véget ért, de ősztől már mi is az F&F ruháiban idézhetjük meg Párizs hangulatát, és az F&F továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy ez a nemzetközi színvonalú márka mindenki számára elérhető legyen.

www.ffdivat.com



Szerző

donna.hu



Scroll to Top