Wolf Kati: egyenes út a döntőbe?

2011. 05. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az idei Eurovíziós Dalfesztivál miatt hetek óta lázban ég a világ és még korántsincs vége! Az elődöntőre május 10-én kerül sor, ahol végre nagyközönség előtt is felcsendülhet a magyar dal Wolf Kati előadásában.

Bár Katit sokkolta a 30-40 ezer fő befogadására alkalmas stadion színpada, aggodalomra nincs okunk. A What About My Dreams? (Szerelem, miért múlsz?) c. dal igen népszerű, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint azok az elismerések, melyeket már bezsebelt: az egyik német rádióadó díját már elnyerte, egy svéd televízióműsor zenész szakemberei pedig szintén a magyar versenydalt találták a legjobbnak. Wolf Kati bár nagyon örül az eddigi pozitív visszaigazolásoknak, azért óvatos:

„Arra figyelek, hogy ennek ellenére ne bízzam el magam. Azt hiszem, a szavazók többsége nem látta még a dalom, élőben fog először találkozni vele. Azt persze érzem, hogy nagyon sokat várnak tőlem, emiatt van is rajtam nyomás, de tudom, az a legfontosabb, hogy százötven százalékra teljesítsek” – nyilatkozta a Borsnak Kati.

A sikervárományos szerzemény zenéjét Rakonczai Viktor és Rácz Gergő, szövegét Geszti Péter írta, angolul pedig Johnny K. Palmer jegyezte le. Wolf Kati az elődöntőn a dal magyar-angol verzióját adja majd elő, melyet a Magyar Televízió élőben közvetít.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top