Bak csillagjegy, Rák ascendenssel:

2010. 01. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Rák aszcendensed azt súgja belülről, hogy jobb, ha otthon maradsz. Ugyanolyan keményen tudsz dolgozni, mint bárki, aki a Bak jegyében született, de A Rák jegyében álló aszcendensednek sokkal fontosab az otthon, a befelé tekintés. Ezzel a horoszkópállással nagyon jó emberismeretet nyertél.

Sokkal több melegség van a szívedben, mint más Bak szülöttekében, a házasságot pedig kifejezetten neked találták ki. Csak arra kell vigyáznod, nehogy túlságosan sértődős légy, mert ez sok partnert elriaszthat tőled. Környezeted viszont nagyon jól ismer, pontosan tudja, hogy szükséged van arra, hogy érzelmeidet másokkal is meg tudd osztani.

Akkor a legnehezebb kezelni téged, ha esetleg szerelembe esel. Ilyenkor megfeledkezel szokásos józanságodról, és érzékennyé, érzelmessé válsz. A legnagyobb problémát az jelenti ilyenkor a számodra, hogyan hangold össze az egymással nagyon is ellentétben álló jegyeidet.

Folyamatosan ügyelned kell arra is, hogy mérhetetlen odaadásod a család felé, ne a kedvesedtől vonja el a szeretetedet.

A Bak szülöttekre nem jellemző módon, sűrűn cserélheted a partnereidet, mert jogosan válogatsz, és a valakihez tartozás igénye szüntelenül hajt téged. A legmegfelelőbb és legtartósabb kapcsolatot életed 30-33. életévében találhatod meg.

Túlságosan is ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, emberekhez, tárgyakhoz. Erős védelmező szellem él benned, és még akkor sem adod fel a harcot, amikor már nagyon kevés esélyed marad a győzelemre.

2010-ben a leglassabban keringő bolygó, a Plútó a VII. a párkapcsolatokat jelző házban áll a horoszkópodban:

Társulásaidnak válságos perióduson, vagy nehézségeken kell átesnie a radikális változások felé vezető úton ebben az évben, amely nagyon hosszú ideig eltarthat. (Talán nem is csak ebben az évben ül majd a nyakadon ez a kereszt.) Egyes kapcsolatoknak most vége szakadhat, de ez nem a legalkalmasabb év arra, hogy újakat létesíts. Pereskedések, vagy egyéb nézeteltérések is előfordulhatnak körülötted. Főleg közös finanszírozású ügyletekben, biztosítás, vagy más pénzügyi manőverek kapcsán. Semmi áron ne nyúlj jogtalan eszközökhöz, ha nyerni akarsz! Nem szerencsés ez az időszak egy házasságkötésre, de semmilyen új partnerkapcsolat kialakításához sem, hacsak nem igényled kifejezetten ennek az időszaknak az intenzív nyugtalanságát. Minden kapcsolatod óriási változásokon megy majd át, és ezzel együtt természetesen te is velük együtt változol. Azok a kapcsolatok, amelyek nem elég erősek, hogy túléljenek néhány válságot, és alkalmazkodjanak, minden bizonnyal véget fognak érni idén.

Azon kedves olvasók, akik nem tudják, hogy mi is az aszcendensük, bizalommal keressék fel Németh Ági asztrológusunkat a triamos@digikabel.hu e-mail címen, aki ingyen kiszámolja azt. Valamint ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top