Hozzávalók: 7 tojás, 15 dkg cukor, 2 evőkanál liszt, 2 evőkanál morzsa, 2-3 evőkanál rum, 1 csomag sütőpor, 10 dkg darált dió.
Ezeket összekeverjük és közepes tepsibe sütjük. /én sütőpapírt szoktam alátenni/ .
Krém: 3 dl tejben 1 vaníliáspudingot felfőzünk, 25 dkg margarint, 20 dkg porcukorral kikeverünk, a kihűlt pudinghoz adjuk, 2 dl tejszínt habfixálóval kemény habbá verjük és a krémhez keverjük, hozzáadunk fél maréknyi kókuszt és kevés rumot.
Tetejére kókuszt szórunk, négyzet alakúra vágjuk és mindegyik közepére mazsola szemet teszünk.
Jó étvágyat mindenkinek!
Köszönjük szépen Babati Ágnesnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!