Caramel új barátnője még nincs 17!

2011. 04. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Megasztár második szériájának győztese, az aranytorkú Molnár Ferenc Caramel újra boldog, legalábbis az egyik közösségi oldalon működtetett profilja szerint. A 29 éves sztár szerelmes. Új választottja, Szilvia modell, és nem mellesleg a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium tanulója, aki novemberben lesz 17 éves.

Caramel fiatalkorú lánnyal folytatott románcára úgy derült fény, hogy az énekes őszintén felvállalta szerelmét, és státuszát ennek megfelelően meg is változtatta közösségi profilján. Talán ezzel követte el a legnagyobb hibát, hiszen erre minden bulvárlap azonnal felfigyelt. Manapság nem sok minden van ebben a műfajban, ami jobban érdekelné az olvasókat kedvenceik magánéleténél. A megváltozott státusz alá sok gratuláció és jókívánság érkezett, többek között például Kasza Tibortól is. A lufi akkor durrant ki, amikor újdonsült párja profiljából kiderült, a lány nemcsak hogy fiatalkorú, de még a tizenhetet sem töltötte be.

Caramel az ügyben nem nyilatkozott, menedzsere viszont a kérdésekre elmondta: az énekes nem az a típus, aki nap mint nap közönsége elé teregetné magánélete titkait. Most sem lesz ez másként, a Megasztár-győztes kapcsolatai ezután sem lesznek nyilvánosak, akármekkora szerelemről van is szó.

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top